BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67) posortowane wg spisu treści
1
Aljewicz Marek, Cichosz Grażyna, Łaniewska-Trokenheim Łucja, Danowska-Oziewicz Marzena, Łukaszuk-Kępka Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 7-15
2
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 16-26
3
Cupiał Dariusz, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 27-36
4
Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 37-46
5
Kośmider Alicja, Drożdżyńska Agnieszka, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 47-58
6
Zaręba Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 59-71
7
Kowalczyk Dariusz, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 72-80
8
Dziedzic Krzysztof, Drożdżyńska Agnieszka, Górecka Danuta, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 81-90
9
Fujarczuk Magdalena, Żmijewski Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 91-101
10
Wojciechowicz Agata, Gil Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 102-111
11
Kawa-Rygielska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 112-118
12
Szwed Łukasz, Błażewicz Józef, Zembold-Guła Agnieszka, Pelak Michał, Dawidowicz Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 119-128
13
Kalisz Stanisław, Marszałek Krystian, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 129-139
14
Rząca Małgorzata, Witrowa-Rajchert Dorota, Tylewicz Urszula, Dalla Rosa Marco
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 6 (67), s. 140-149