BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66) posortowane wg spisu treści
1
Dembczyński Radosław, Białas Wojciech, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 5-17
2
Szwengiel Artur, Czarnecka Maria, Gruchała Leonarda, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 18-29
3
Drożdżyńska Agnieszka, Szymanowska Anna, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 30-42
4
Przetaczek Izabela, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 43-57
5
Piecyk Małgorzata, Konarzewska Marta, Sitkiewicz Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 58-71
6
Tamborski Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 72-82
7
Różyło Renata, Laskowski Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 83-95
8
Bonczar Genowefa, Reguła-Sardat Agata, Pustkowiak Henryk, Żebrowska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 96-106
9
Cichocka Izabela, Grabiński Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 107-118
10
Stachura Anna, Pisulewski Paweł M., Kopeć Aneta, Leszczyńska Teresa, Bieżanowska-Kopeć Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 119-131
11
Sikora Elżbieta, Pysz Mirosław, Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 5 (66), s. 132-147