BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64) posortowane wg spisu treści
1
Krzyczkowska Jolanta, Białecka-Florjańczyk Ewa, Stolarzewicz Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 5-18
2
Lewicka Agata, Błażejak Stanisław, Migdal Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 19-31
3
Michalczyk Magdalena, Kowalińska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 32-39
4
Wójtowicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 40-49
5
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 50-66
6
Biesiada-Drzazga Barbara, Janocha Alicja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 67-74
7
Polak-Juszczak Lucyna, Adamczyk Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 75-83
8
Szybiga Krystyna, Prymon Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 84-94
9
Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 95-104
10
Żakowska-Biemans Sylwia, Kuc Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 105-114
11
Gutkowska Krystyna, Żakowska-Biemans Sylwia, Sajdakowska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 115-125
12
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 126-136
13
Wikiera Agnieszka, Mika Magdalena, Żyła Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 137-144
14
Nowicki Paweł, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 3 (64), s. 145-153