BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 47 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65) posortowane wg spisu treści
1
Prędka Aneta, Gronowska-Senger Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 9-18
2
Hęś Marzanna, Korczak Józef, Pyrcz Jan, Kowalski Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 19-25
3
Lipiński Krzysztof, Tywończuk Jan, Siwicki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 26-33
4
Grelak Eugeniusz R., Kowalczuk Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 34-40
5
Flaczyk Ewa, Górecka Danuta, Kobus Joanna, Szymandera-Buszka Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 41-46
6
Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 47-54
7
Koronowicz Aneta, Dulińska-Litewka Joanna, Pisulewski Paweł M., Laidler Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 55-61
8
Lampart-Szczapa Eleonora, Konieczny Piotr, Kossowska Izabela, Nogala-Kałucka Małgorzata, Zawirska-Wojtasiak Renata, Hoffmann Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 62-69
9
Nogala-Kałucka Małgorzata, Lampart-Szczapa Eleonora, Krzyżostaniak Inga, Siger Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 70-78
10
Reguła Julita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 79-85
11
Kot Andrzej, Zaręba Stanisław, Wyszogrodzka-Koma Wyszogrodzka-Koma
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 86-91
12
Pikul Jan, Nogala-Kałucka Małgorzata, Siger Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 92-99
13
Baranowski Krzysztof, Baca Elżbieta, Salamon Agnieszka, Michałowska Dorota, Meller Dorota, Karaś Marcin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 100-109
14
Kobus Joanna, Flaczyk Ewa, Krejpcio Zbigniew, Staniek Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 110-115
15
Krośniak Mirosław, Gąstoł Maciej, Banach Przemysław, Pytel Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 116-121
16
Baca Elżbieta, Skibniewska Krystyna, Baranowski Krzysztof, Zakrzewski Janusz, Słowik Elżbieta, Meller Dorota, Karaś Marcin, Mielcarz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 122-132
17
Woźniak Małgorzata, Ostrowska Katarzyna, Szymański Łukasz, Wybieralska Katarzyna, Zieliński Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 133-141
18
Czech Anna, Malik Agnieszka, Pitucha Iwona, Woźnica Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 142-148
19
Żyngiel Waldemar, Kolenda Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 149-162
20
Mielcarz Grzegorz, Barinow-Wojewódzki Aleksander, Linke Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 163-169
21
Anioła Jacek, Le Thanh Joanna, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 170-174
22
Krejpcio Zbigniew, Wójciak Rafał W., Staniek Halina, Wiśniewska Julia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 175-182
23
Lewicki Sławomir, Rattman Dariusz, Kurył Tomasz, Snochowski Marek, Dębski Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 183-194
24
Zimna-Walendzik Ewa, Kolmaga Agnieszka, Tafalska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 195-203
25
Gawęcki Jan, Twardowska Marta, Łoboda Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 204-210
26
Bajerska Joanna, Woźniewicz Małgorzata, Jeszka Jan, Wierzejska Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 211-217
27
Steinka Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 218-226
28
Semeniuk Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 227-235
29
Sigłowa Aneta, Bertrandt Bartosz, Conder Małgorzata, Bertrandt Karolina, Lisiecka Anna, Kubiak Paulina, Urbańska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 236-249
30
Skibniewska Krystyna A., Radzymińska Monika, Jaworska Maria M., Babicz-Zielińska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 250-258
31
Dymkowska-Malesa Maria, Bać Aldona, Plawgo Agnieszka, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 259-263
32
Matuszewski Tomasz, Kłos Krzysztof, Kędziora Józef, Rutkowski Maciej, Tokarski Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 264-270
33
Saran Agnieszka, Duda Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 271-277
34
Gliszczyńska-Świgło Anna, Szymusiak Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 278-285
35
Stefańska Ewa, Ostrowska Lucyna, Czapska Danuta, Karczewski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 286-294
36
Wojtasik Anna, Kunachowicz Hanna, Socha Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 295-302
37
Bolesławska Izabela, Przysławski Juliusz, Schlegel-Zawadzka Małgorzata, Grzymisławski Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 303-311
38
Człapka-Matyasik Magdalena, Kostrzewa-Tarnowska Aleksandra, Bajerska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 312-319
39
Górecka Danuta, Czarnocińska Jolanta, Idzikowski Marek, Kowalec Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 320-326
40
Szczepańska Beata, Malczewska-Lenczowska Jadwiga, Gajewski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 327-336
41
Pokora Ilona, Poprzęcki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 337-344
42
Podlaszewska Grażyna, Friedrich Mariola, Sadowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 345-351
43
Gralak Mikołaj A., Bertrandt Jerzy, Kłos Anna, Stryczek Anna B., Dębski Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 352-360
44
Friedrich Mariola, Sadowska Joanna, Goluch-Koniuszy Zuzanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 361-367
45
Maślak Edyta, Kostogrys Renata B., Franczyk-Żarów Magdalena, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 368-374
46
Schlegel-Zawadzka Małgorzata, Barteczko Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 375-387
47
Kabacińska Agnieszka, Babicz-Zielińska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 388-394