BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63) posortowane wg spisu treści
1
Panfil-Kuncewicz Helena, Kuncewicz Andrzej, Puławski Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 5-13
2
Ziarno Małgorzata, Zaręba Dorota, Piskorz Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 14-27
3
Grześkowiak Eugenia, Borys Bronisław, Strzelecki Jerzy, Borzuta Karol, Borys Andrzej, Lisiak Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 28-39
4
Szablewski Tomasz, Kijowski Jacek, Cegielska-Radziejewska Renata, Dziedzic Anna, Kamińska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 40-52
5
Duliński Robert, Żyła Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 53-66
6
Ostasiewicz Anna, Ceglińska Alicja, Skowronek Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 67-74
7
Siemianowska Ewa, Skibniewska Krystyna A., Tyburski Józef, Majewska Katarzyna, Meyer-Wieneke Annette, Heistermann Christine
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 75-82
8
Diowksz Anna, Sucharzewska Danuta, Ambroziak Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 83-93
9
Paszczyk Beata, Borejszo Zbigniew, Szewczyk Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 94-102
10
Żbikowska Anna, Rutkowska Jarosława, Marcinkiewicz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 103-111
11
Zdrajkowska Monika, Holak Magdalena, Protasowicki Mikołaj
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 112-118
12
Pietrzyk Sławomir, Fortuna Teresa, Bojdo-Tomasiak Irena, Morawiec Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 119-129
13
Mazur Barbara, Borowska Eulalia J., Polak Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 130-137
14
Piasecka Ewelina, Uczciwek Małgorzata, Klewicki Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 138-153
15
Nowicki Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2009, R. 16, nr 2 (63), s. 154-166