Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98) posortowane wg spisu treści
1
|
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 5-15
|
2
|
Majcherczyk Jagoda, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 16-34
|
3
|
Sionek Barbara, Przybylski Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 35-48
|
4
|
Kropiwiec Kinga, Babicz Marek, Skrzypczak Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 49-57
|
5
|
Kowalska Dorota, Gugołek Andrzej, Kobylarz Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 58-74
|
6
|
Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Staszowska Agnieszka, Kaliniak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 75-88
|
7
|
Żulewska Justyna, Morawska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 89-101
|
8
|
Hęś Marzanna, Górecka Danuta, Dziedzic Krzysztof, Kobus-Cisowska Joanna, Korczak Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 102-115
|
9
|
Kiczorowska Bożena, Andrejko Dariusz, Winiarska-Mieczan Anna, Samolińska Wioletta, Prystupa-Rusinek Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 116-130
|
10
|
Ziobro Rafał, Litwinek Dorota, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 131-142
|
11
|
Ocieczek Aneta, Schur Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 143-154
|
12
|
Zawiślak Agnieszka, Michalczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 155-169
|
13
|
Gozdecka Grażyna, Kaniewska Joanna, Domoradzki Marek, Jędryczka Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 170-180
|
14
|
Piątkowska Ewa, Kopeć Aneta, Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 181-192
|
15
|
Wiater Adrian, Paduch Roman, Próchniak Katarzyna, Pleszczyńska Małgorzata, Siwulski Marek, Białas Wojciech, Szczodrak Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 193-206
|
16
|
Friedrich Mariola, Podlaszewska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 207-219
|
17
|
Fotschki Bartosz, Jurgoński Adam, Juśkiewicz Jerzy, Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 220-231
|