BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98) posortowane wg spisu treści
1
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 5-15
2
Majcherczyk Jagoda, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 16-34
3
Sionek Barbara, Przybylski Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 35-48
4
Kropiwiec Kinga, Babicz Marek, Skrzypczak Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 49-57
5
Kowalska Dorota, Gugołek Andrzej, Kobylarz Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 58-74
6
Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Staszowska Agnieszka, Kaliniak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 75-88
7
Żulewska Justyna, Morawska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 89-101
8
Hęś Marzanna, Górecka Danuta, Dziedzic Krzysztof, Kobus-Cisowska Joanna, Korczak Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 102-115
9
Kiczorowska Bożena, Andrejko Dariusz, Winiarska-Mieczan Anna, Samolińska Wioletta, Prystupa-Rusinek Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 116-130
10
Ziobro Rafał, Litwinek Dorota, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 131-142
11
Ocieczek Aneta, Schur Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 143-154
12
Zawiślak Agnieszka, Michalczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 155-169
13
Gozdecka Grażyna, Kaniewska Joanna, Domoradzki Marek, Jędryczka Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 170-180
14
Piątkowska Ewa, Kopeć Aneta, Leszczyńska Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 181-192
15
Wiater Adrian, Paduch Roman, Próchniak Katarzyna, Pleszczyńska Małgorzata, Siwulski Marek, Białas Wojciech, Szczodrak Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 193-206
16
Friedrich Mariola, Podlaszewska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 207-219
17
Fotschki Bartosz, Jurgoński Adam, Juśkiewicz Jerzy, Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 1 (98), s. 220-231