Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102) posortowane wg spisu treści
1
|
Minkiewicz Piotr, Darewicz Małgorzata, Iwaniak Anna, Borawska Justyna, Bucholska Justyna, Hrynkiewicz Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 5-22
|
2
|
Siemianowski Krzysztof, Szpendowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 23-32
|
3
|
Pappelbaum Krystyna, Kasprzak Jerzy, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 33-48
|
4
|
Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 49-60
|
5
|
Skrzypczak Katarzyna, Gustaw Waldemar, Waśko Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 61-72
|
6
|
Bonczar Genowefa, Maciejowski Krzysztof, Domagała Jacek, Najgebauer-Lejko Dorota, Sady Marek, Walczycka Maria, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 73-86
|
7
|
Kamińska-Dwórznicka Anna, Samborska Katarzyna, Rybak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 87-98
|
8
|
Przybylski Wiesław, Sot Magdalena, Olczak Elzbieta, Boruszewska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 99-108
|
9
|
Janiszewski Piotr, Grześkowiak Eugenia, Szulc Karolina, Borzuta Karol, Lisiak Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 109-120
|
10
|
Chmiel Marta, Dadasiewicz Krzysztof, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 121-131
|
11
|
Tolik Dominika, Słowiński Mirosław, Desperak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 132-141
|
12
|
Kucharczak Dorota, Masewicz Łukasz, Le Thanh-Blicharz Joanna, Baranowska Hanna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 142-151
|
13
|
Sobota Aldona, Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr, Wirkijowska Anna, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 152-164
|
14
|
Dembczyński Radosław, Białas Małgorzata, Olejnik Anna, Kowalczewski Przemysław, Drożdżyńska Agnieszka, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 165-181
|
15
|
Wszelaczyńska Elżbieta, Pobereżny Jarosław, Keutgen Keutgen, Anna J., Szczepanek Małgorzata, Idaszewska Natalia, Brewka Brewka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 182-197
|
16
|
Prusak Anna, Szumiło-Kulczycka Magdalena, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 198-212
|