BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102) posortowane wg spisu treści
1
Minkiewicz Piotr, Darewicz Małgorzata, Iwaniak Anna, Borawska Justyna, Bucholska Justyna, Hrynkiewicz Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 5-22
2
Siemianowski Krzysztof, Szpendowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 23-32
3
Pappelbaum Krystyna, Kasprzak Jerzy, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 33-48
4
Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 49-60
5
Skrzypczak Katarzyna, Gustaw Waldemar, Waśko Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 61-72
6
Bonczar Genowefa, Maciejowski Krzysztof, Domagała Jacek, Najgebauer-Lejko Dorota, Sady Marek, Walczycka Maria, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 73-86
7
Kamińska-Dwórznicka Anna, Samborska Katarzyna, Rybak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 87-98
8
Przybylski Wiesław, Sot Magdalena, Olczak Elzbieta, Boruszewska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 99-108
9
Janiszewski Piotr, Grześkowiak Eugenia, Szulc Karolina, Borzuta Karol, Lisiak Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 109-120
10
Chmiel Marta, Dadasiewicz Krzysztof, Słowiński Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 121-131
11
Tolik Dominika, Słowiński Mirosław, Desperak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 132-141
12
Kucharczak Dorota, Masewicz Łukasz, Le Thanh-Blicharz Joanna, Baranowska Hanna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 142-151
13
Sobota Aldona, Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr, Wirkijowska Anna, Sykut-Domańska Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 152-164
14
Dembczyński Radosław, Białas Małgorzata, Olejnik Anna, Kowalczewski Przemysław, Drożdżyńska Agnieszka, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 165-181
15
Wszelaczyńska Elżbieta, Pobereżny Jarosław, Keutgen Keutgen, Anna J., Szczepanek Małgorzata, Idaszewska Natalia, Brewka Brewka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 182-197
16
Prusak Anna, Szumiło-Kulczycka Magdalena, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 198-212