BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103) posortowane wg spisu treści
1
Taczanowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 7-19
2
Skiepko Natalia, Chwastowska-Siwiecka Iwona, Kondratowicz Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 20-32
3
Kołodziejczyk-Czepas Joanna, Stochmal Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 33-40
4
Dembczyński Radosław, Białas Wojciech, Olejnik Anna, Kowalczewski Przemysław, Drożdżyńska Agnieszka, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 41-52
5
Bilek Maciej, Stawarczyk Kinga, Siembida Agnieszka, Strzemski Maciej, Olszewski Marcin, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 53-63
6
Baranowska Hanna M., Sikora Marek, Krystyjan Magdalena, Tomasik Piotr, Dobosz Anna, Kutyła-Kupidura Edyta M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 64-74
7
Kuczyński Adam P., Achremowicz Bohdan, Puchalski Czesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 75-86
8
Szosland-Fałtyn Anna, Bartodziejska Beata, Królasik Joanna, Paziak-Domańska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 87-95
9
Stodolak Bożena, Starzyńska-Janiszewska Anna, Wikiera Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 96-105
10
Litwińczuk Zygmunt, Matwijczuk Alicja, Brodziak Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 106-117
11
Bonczar Genowefa, Maciejowski Krzysztof, Domagała Jacek, Najgebauer-Lejko Dorota, Sady Marek, Walczycka Maria, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 118-128
12
Gustaw Waldemar, Kozioł Justyna, Waśko Adam, Skrzypczak Katarzyna, Michalak-Majewska Monika, Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 129-139
13
Mituniewicz-Małek Anna, Ziarno Małgorzata, Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 140-149
14
Garbowska Monika, Stefańska Ilona, Młynek Marlena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 6 (103), s. 150-164