Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101) posortowane wg spisu treści
1
|
Kowalska Dorota, Gruczyńska Eliza, Kowalska Małgorzata, Kozłowska Mariola, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 5-20
|
2
|
Antolak Hubert, Kręgiel Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 21-35
|
3
|
Adamiak Alina, Górska Alina, Mróz Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 36-48
|
4
|
Siemianowski Krzysztof, Tońska Elzbieta, Szpendowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 49-59
|
5
|
Gornowicz Ewa, Szwaczkowski Tomasz, Pietrzak Marian, Graczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 60-72
|
6
|
Natonek-Wiśniewska Małgorzata, Krzyścin Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 73-84
|
7
|
Wójciak Karolina M., Neffe-Skocińska Katarzyna, Grela Eugeniusz R., Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 85-98
|
8
|
Sadowska Anna, Świderski Franciszek, Rakowska Rita, Kostyra Eliza, Piotrowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 99-112
|
9
|
Bojarska Justyna E., Majewska Katarzyna M., Zadernowski Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 113-124
|
10
|
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta, Jaworska Danuta, Błażejczyk Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 125-136
|
11
|
Ticha Alena, Salejda Anna M., Hyšpler Radomír, Matejicek Ales, Paprstein Frantisek, Zadak Zdenek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 137-150
|
12
|
Bilek Maciej, Siembida Agnieszka, Stawarczyk Kinga, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 151-161
|
13
|
Król Beata, Kiełtyka-Dadasiewicz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 162-175
|
14
|
Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta, Leszczyńska Teresa, Piątkowska Ewa, Kidacka Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 176-187
|
15
|
Kiewlicz Justyna, Szymusiak Henryk, Zieliński Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 188-200
|