BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101) posortowane wg spisu treści
1
Kowalska Dorota, Gruczyńska Eliza, Kowalska Małgorzata, Kozłowska Mariola, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 5-20
2
Antolak Hubert, Kręgiel Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 21-35
3
Adamiak Alina, Górska Alina, Mróz Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 36-48
4
Siemianowski Krzysztof, Tońska Elzbieta, Szpendowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 49-59
5
Gornowicz Ewa, Szwaczkowski Tomasz, Pietrzak Marian, Graczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 60-72
6
Natonek-Wiśniewska Małgorzata, Krzyścin Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 73-84
7
Wójciak Karolina M., Neffe-Skocińska Katarzyna, Grela Eugeniusz R., Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 85-98
8
Sadowska Anna, Świderski Franciszek, Rakowska Rita, Kostyra Eliza, Piotrowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 99-112
9
Bojarska Justyna E., Majewska Katarzyna M., Zadernowski Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 113-124
10
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta, Jaworska Danuta, Błażejczyk Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 125-136
11
Ticha Alena, Salejda Anna M., Hyšpler Radomír, Matejicek Ales, Paprstein Frantisek, Zadak Zdenek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 137-150
12
Bilek Maciej, Siembida Agnieszka, Stawarczyk Kinga, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 151-161
13
Król Beata, Kiełtyka-Dadasiewicz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 162-175
14
Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta, Leszczyńska Teresa, Piątkowska Ewa, Kidacka Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 176-187
15
Kiewlicz Justyna, Szymusiak Henryk, Zieliński Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2015, R. 22, nr 4 (101), s. 188-200