BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104) posortowane wg spisu treści
1
Pogorzelska Ewelina, Hamułka Jadwiga, Wawrzyniak Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 5-16
2
Stachniuk Anna M., Fornal Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 5-18
3
Klewicka Elżbieta, Lipińska Lidia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 17-31
4
Skryplonek Katarzyna, Jasińska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 32-44
5
Barłowska Joanna, Litwińczuk Zygmunt, Domaradzki Piotr, Pastuszka Robert, Wójcik-Saganek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 45-56
6
Milczarek Anna, Osek Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 57-67
7
Kawęcka Aldona, Sosin-Bzducha Ewa, Sikora Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 68-78
8
Biesiada-Drzazga Barbara, Banaszewska Dorotra, Wereszczyńska Anna, Olędzki Łukasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 79-87
9
Sielicka Maria, Małecka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 88-100
10
Krzywiński Tomasz, Wianecki Marek, Tokarczyk Grzegorz, Felisiak Katarzyna, Szymczak Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 101-116
11
Marzec Agata, Mieszkowska Arleta, Stańczyk Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 117-127
12
Mikołajczyk-Bator Katarzyna, Kikut-Ligaj Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 128-141
13
Gaweł-Bęben Katarzyna, Rybczyńska Kamila, Bujak Tadeusz, Karaś Monika, Jakubczyk Anna, Nizioł-Łukaszewska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 142-154
14
Ochmian Ireneusz, Yordanov Anton, Mijowska Kamila, Chełpiński Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 155-166
15
Porębska Izabela, Sokołowska Barbara, Łaniewska-Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 167-179