Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104) posortowane wg spisu treści
1
|
Pogorzelska Ewelina, Hamułka Jadwiga, Wawrzyniak Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 5-16
|
2
|
Stachniuk Anna M., Fornal Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 5-18
|
3
|
Klewicka Elżbieta, Lipińska Lidia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 17-31
|
4
|
Skryplonek Katarzyna, Jasińska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 32-44
|
5
|
Barłowska Joanna, Litwińczuk Zygmunt, Domaradzki Piotr, Pastuszka Robert, Wójcik-Saganek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 45-56
|
6
|
Milczarek Anna, Osek Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 57-67
|
7
|
Kawęcka Aldona, Sosin-Bzducha Ewa, Sikora Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 68-78
|
8
|
Biesiada-Drzazga Barbara, Banaszewska Dorotra, Wereszczyńska Anna, Olędzki Łukasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 79-87
|
9
|
Sielicka Maria, Małecka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 88-100
|
10
|
Krzywiński Tomasz, Wianecki Marek, Tokarczyk Grzegorz, Felisiak Katarzyna, Szymczak Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 101-116
|
11
|
Marzec Agata, Mieszkowska Arleta, Stańczyk Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 117-127
|
12
|
Mikołajczyk-Bator Katarzyna, Kikut-Ligaj Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 128-141
|
13
|
Gaweł-Bęben Katarzyna, Rybczyńska Kamila, Bujak Tadeusz, Karaś Monika, Jakubczyk Anna, Nizioł-Łukaszewska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 142-154
|
14
|
Ochmian Ireneusz, Yordanov Anton, Mijowska Kamila, Chełpiński Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 155-166
|
15
|
Porębska Izabela, Sokołowska Barbara, Łaniewska-Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 1 (104), s. 167-179
|