BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106) posortowane wg spisu treści
1
Zachara Alicja, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 5-20
2
Wolska Eliza, Boniecka Magdalena, Szmitowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 21-34
3
Domaradzki Piotr, Litwińczuk Zygmunt, Florek Mariusz, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 35-53
4
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 54-63
5
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 64-77
6
Mizielińska Małgorzata, Jankowska Paula, Bień Agnieszka, Łopusiewicz Łukasz, Bartkowiak Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 78-90
7
Łysoń Ewelina, Biel Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 91-101
8
Zięć Gabriela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 102-117
9
Bogdan Paulina, Kordialik-Bogacka Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 118-126
10
Kałużewicz Alina, Lisiecka Jolanta, Gąsecka Monika, Waśkiewicz Agnieszka, Krzesiński Włodzimierz, Spiżewski Tomasz, Frąszczak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 127-139
11
Kowalska Małgorzata, Gajewnik Barbara, Sumińska Teresa, Baryga Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 140-152