Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106) posortowane wg spisu treści
1
|
Zachara Alicja, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 5-20
|
2
|
Wolska Eliza, Boniecka Magdalena, Szmitowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 21-34
|
3
|
Domaradzki Piotr, Litwińczuk Zygmunt, Florek Mariusz, Litwińczuk Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 35-53
|
4
|
Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 54-63
|
5
|
Mińkowski Karol, Kalinowski Artur, Krupska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 64-77
|
6
|
Mizielińska Małgorzata, Jankowska Paula, Bień Agnieszka, Łopusiewicz Łukasz, Bartkowiak Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 78-90
|
7
|
Łysoń Ewelina, Biel Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 91-101
|
8
|
Zięć Gabriela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 102-117
|
9
|
Bogdan Paulina, Kordialik-Bogacka Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 118-126
|
10
|
Kałużewicz Alina, Lisiecka Jolanta, Gąsecka Monika, Waśkiewicz Agnieszka, Krzesiński Włodzimierz, Spiżewski Tomasz, Frąszczak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 127-139
|
11
|
Kowalska Małgorzata, Gajewnik Barbara, Sumińska Teresa, Baryga Andrzej
Parametry mikrobiologiczne i fizykochemiczne soku surowego z buraków cukrowych przed i po ozonowaniu
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 3 (106), s. 140-152
|