Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107) posortowane wg spisu treści
1
|
Górska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 5-14
|
2
|
Świerczek Urszula, Borowiecka Alicja, Feder-Kubis Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 15-25
|
3
|
Kowalska Marzena, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 26-36
|
4
|
Domaradzki Piotr, Litwińczuk Zygmunt, Litwińczuk Anna, Florek Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 37-52
|
5
|
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 53-65
|
6
|
Żelazowski Piotr, Wszołek Monika, Filipczak-Fiutak Magda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 66-79
|
7
|
Znamirowska Agata, Szajnar Katarzyna, Pawlos Małgorzata, Kalicka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 80-91
|
8
|
Ciołkowska Aleksandra, Gustaw Waldemar, Skrzypczak Katarzyna, Sołowiej Bartosz, Sławińska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 92-101
|
9
|
Surówka Krzysztof, Rzepka Magdalena, Maciejaszek Ireneusz, Tesarowicz Iwona, Zawiślak Agnieszka, Banaś Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 102-114
|
10
|
Paradowska Katarzyna, Czerniejewska Marta, Zielińska Agata, Sajkowska-Kozielewicz Joanna J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 115-124
|
11
|
Witkowicz Robert, Pisulewska Elżbieta, Kidacka Agnieszka, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 125-140
|
12
|
Danielczuk Joanna, Hałasińska Aurelia, Skąpska Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 4 (107), s. 141-156
|