Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108) posortowane wg spisu treści
1
|
Sadowska Aleksandra, Diowksz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 9-17
|
2
|
Kajak-Siemaszko Katarzyna, Boruszewska Kinga, Przybylski Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 18-32
|
3
|
Adamski Marek, Kucharska-Gaca Joanna, Kuźniacka Joanna, Kowalska Emilia, Czarnecki Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 33-44
|
4
|
Karpiesiuk Krzysztof, Falkowski Janusz, Raubo Bernard, Kozera Wojciech, Bugnacka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 45-59
|
5
|
Wereńska-Sudnik Monika, Chełmecka Iwona, Wołoszyn Janina, Haraf Gabriela, Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 60-71
|
6
|
Olszewska Magdalena A., Kocot Aleksandra M., Motuk Iwona, Łaniewska Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 72-81
|
7
|
Szydłowska Aleksandra, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 82-94
|
8
|
Kononiuk Anna, Bocian Aleksandra, Karwowska Małgorzata, Drzazga Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 95-106
|
9
|
Ciuba Monika, Dziadek Kinga, Kukiełka Ewelina, Oczkowicz Jarosław, Piątkowska Ewa, Leszczyńska Teresa, Kopeć Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 107-115
|
10
|
Śnieżek Ewa, Szumska Magdalena, Janoszka Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 116-126
|
11
|
Socha Robert, Habryka Celina, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 127-139
|
12
|
Białoskurski Sebastian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 140-153
|