BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108) posortowane wg spisu treści
1
Sadowska Aleksandra, Diowksz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 9-17
2
Kajak-Siemaszko Katarzyna, Boruszewska Kinga, Przybylski Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 18-32
3
Adamski Marek, Kucharska-Gaca Joanna, Kuźniacka Joanna, Kowalska Emilia, Czarnecki Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 33-44
4
Karpiesiuk Krzysztof, Falkowski Janusz, Raubo Bernard, Kozera Wojciech, Bugnacka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 45-59
5
Wereńska-Sudnik Monika, Chełmecka Iwona, Wołoszyn Janina, Haraf Gabriela, Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 60-71
6
Olszewska Magdalena A., Kocot Aleksandra M., Motuk Iwona, Łaniewska Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 72-81
7
Szydłowska Aleksandra, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 82-94
8
Kononiuk Anna, Bocian Aleksandra, Karwowska Małgorzata, Drzazga Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 95-106
9
Ciuba Monika, Dziadek Kinga, Kukiełka Ewelina, Oczkowicz Jarosław, Piątkowska Ewa, Leszczyńska Teresa, Kopeć Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 107-115
10
Śnieżek Ewa, Szumska Magdalena, Janoszka Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 116-126
11
Socha Robert, Habryka Celina, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 127-139
12
Białoskurski Sebastian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2016, R. 23, nr 5 (108), s. 140-153