BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48) posortowane wg spisu treści
1
Bonin Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 5-15
2
Michalski Mirosław M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 16-22
3
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Jeżewska Maria, Korbas Eugeniusz, Czajkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 23-34
4
Zembold Agnieszka, Błażewicz Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 35-50
5
Bieżanowska-Kopeć Renata, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 51-64
6
Gębczyński Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 65-75
7
Lehkoživová Jarmila, Karovičová Jolana, Kohajdová Zlatica, Suhaj Milan, Šimonová Ivana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 76-85
8
Gajowiecki Leszek, Kotowicz Marek, Lachowicz Kazimierz, Dąbrowski Waldemar, Koronkiewicz Anna, Żochowska-Kujawska Joanna, Sobczak Małgorzata, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 86-99
9
Kwiatek Krzysztof, Zasadny Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 100-106
10
Trziszka Tadeusz, Nowak Marek, Kaźmierska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 107-117
11
Łukasiński Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 118-128
12
Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 3 (48), s. 129-135