BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49) posortowane wg spisu treści
1
Fortuna Teresa, Gałkowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 5-18
2
Zdybel Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 18-31
3
Samborska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 32-38
4
Wolniak Michał, Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 39-46
5
Skupień Katarzyna, Wójcik-Stopczyńska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 47-58
6
Szajdek Agnieszka, Dąbkowska Ewa, Borowska Eulalia J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 59-67
7
Ścibisz Iwona, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 68-76
8
Dłużewska Elżbieta, Szterk Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 77-89
9
Kowalczyk Dariusz, Stryjecka Małgorzata, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 90-99
10
Kycia Katarzyna, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 100-109
11
Ziarno Małgorzata, Więcławski Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 110-119
12
Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 120-127
13
Poszytek Karolina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 128-135
14
Worobiej Elwira, Wołosiak Rafał, Chwalisz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 136-144
15
Balejko Jerzy A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 145-153
16
Gruczyńska Eliza, Kowalski Bolesław, Kowalska Małgorzata, Śmiechowski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 154-166
17
Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 167-176