Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49) posortowane wg spisu treści
1
|
Fortuna Teresa, Gałkowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 5-18
|
2
|
Zdybel Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 18-31
|
3
|
Samborska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 32-38
|
4
|
Wolniak Michał, Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 39-46
|
5
|
Skupień Katarzyna, Wójcik-Stopczyńska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 47-58
|
6
|
Szajdek Agnieszka, Dąbkowska Ewa, Borowska Eulalia J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 59-67
|
7
|
Ścibisz Iwona, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 68-76
|
8
|
Dłużewska Elżbieta, Szterk Arkadiusz
Wpływ wybranych przeciwutleniaczy na stabilność barwy napojów bezalkoholowych z dodatkiem β-karotenu
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 77-89
|
9
|
Kowalczyk Dariusz, Stryjecka Małgorzata, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 90-99
|
10
|
Kycia Katarzyna, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 100-109
|
11
|
Ziarno Małgorzata, Więcławski Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 110-119
|
12
|
Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 120-127
|
13
|
Poszytek Karolina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 128-135
|
14
|
Worobiej Elwira, Wołosiak Rafał, Chwalisz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 136-144
|
15
|
Balejko Jerzy A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 145-153
|
16
|
Gruczyńska Eliza, Kowalski Bolesław, Kowalska Małgorzata, Śmiechowski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 154-166
|
17
|
Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Rola zewnątrzkomórkowych białek w procesie adhezji Proteus vulgaris do powierzchni stali nierdzewnej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2006, R. 13, nr 4 (49), s. 167-176
|