Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50) posortowane wg spisu treści
1
|
Darewicz Małgorzata, Dziuba Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 5-15
|
2
|
Ziembińska Anna, Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 16-25
|
3
|
Kajak Katarzyna, Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Rosiak Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 26-34
|
4
|
Kotowicz Marek, Gajowiecki Leszek, Lachowicz Kazimierz, Dąbrowski Waldemar, Koronkiewicz Anna, Żochowska-Kujawska Joanna, Sobczak Małgorzata, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 35-43
|
5
|
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan, Farjan Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 44-55
|
6
|
Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 56-63
|
7
|
Dmytrów Izabela, Kryża Krzysztof, Dmytrów Krzysztof, Lisiecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 64-76
|
8
|
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz, Szołtysik Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 77 - 83
|
9
|
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 84-93
|
10
|
Oszmiański Jan, Wojdyło Aneta, Matuszewski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 94-104
|
11
|
Rembiałkowska Ewa, Hallmann Ewelina, Kaproń Lech, Rusaczonek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 105-112
|
12
|
Korus Anna, Lisiewska Zofia, Kmiecik Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 113-123
|
13
|
Kidoń Marcin, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 124-131
|
14
|
Gawlik-Dziki Urszula, Kowalczyk Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 132-139
|
15
|
Czaczyk Katarzyna, Marciniak Agnieszka, Białas Wojciech, Mueller Wojciech, Myszka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 140-149
|
16
|
Witkowska Danuta, Rywińska Anita, Piegza Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 150-160
|
17
|
Janas Piotr, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 161-172
|