BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50) posortowane wg spisu treści
1
Darewicz Małgorzata, Dziuba Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 5-15
2
Ziembińska Anna, Krasnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 16-25
3
Kajak Katarzyna, Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Rosiak Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 26-34
4
Kotowicz Marek, Gajowiecki Leszek, Lachowicz Kazimierz, Dąbrowski Waldemar, Koronkiewicz Anna, Żochowska-Kujawska Joanna, Sobczak Małgorzata, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 35-43
5
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan, Farjan Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 44-55
6
Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 56-63
7
Dmytrów Izabela, Kryża Krzysztof, Dmytrów Krzysztof, Lisiecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 64-76
8
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz, Szołtysik Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 77 - 83
9
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 84-93
10
Oszmiański Jan, Wojdyło Aneta, Matuszewski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 94-104
11
Rembiałkowska Ewa, Hallmann Ewelina, Kaproń Lech, Rusaczonek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 105-112
12
Korus Anna, Lisiewska Zofia, Kmiecik Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 113-123
13
Kidoń Marcin, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 124-131
14
Gawlik-Dziki Urszula, Kowalczyk Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 132-139
15
Czaczyk Katarzyna, Marciniak Agnieszka, Białas Wojciech, Mueller Wojciech, Myszka Kamila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 140-149
16
Witkowska Danuta, Rywińska Anita, Piegza Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 150-160
17
Janas Piotr, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 1 (50), s. 161-172