BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20) posortowane wg spisu treści
1
Domaradzki Marek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 5-11
2
Kochurko Vasili, Abarova Elena, Ritvinskaya Eughenia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 12-16
3
Kopeć Adam, Sokołowska Dorota
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 17-21
4
Poćwiadowski Wojciech, Szulc Joanna, Domoradzki Marek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 22-27
5
Skryplonek Katarzyna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 28-33
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 4(20), s. 39-41