BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22) posortowane wg spisu treści
1
Nosal Stanisław
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 5-11
2
Dowgiałło Andrzej, Kosmowski Mariusz
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 12-16
3
Olesińska Katarzyna, Luchowska Katarzyna, Sugier Danuta, Wilczyński Kamil
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 17-22
4
Sawicki Wojciech
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 23-27
5
Wrońska Magdalena, Piepiórka-Stepuk Joanna, Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 28-34
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 2(22), s. 40-42