Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110) posortowane wg spisu treści
1
|
Ozimek Irena, Przeździecka-Czyżewska Natalia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 5-17
|
2
|
Głazowska Joanna, Stankiewicz Urszula, Bartoszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 18-32
|
3
|
Brodziak Aneta, Król Jolanta, Nowaczek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 33-47
|
4
|
Pałys Michał, Targoński Zdzisław, Komoń-Janczara Elwira, Glibowska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 48-58
|
5
|
Fabiszewska Agata, Pielińska Agnieszka, Mazurczak Patrycja, Zieniuk Bartłomiej, Wołoszynowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 59-69
|
6
|
Olechnowicz Julia, Staniek Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 70-77
|
7
|
Witczak Teresa, Stępień Anna, Pycia Karolina, Witczak Mariusz, Bednarz Anna, Grzesik Mirosław
Wpływ modyfikacji chemicznej skrobi i stopnia hydrolizy na izotermy sorpcji pary wodnej hydrolizatów
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 78-88
|
8
|
Piecyk Małgorzata, Worobiej Elwira, Turos Justyna, Ostrowska-Ligęza Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 89-100
|
9
|
Sobczyk Anna, Wiśniewski Rafał, Lachowicz Sabina, Jaworska Grażyna, Piechowiak Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 101-111
|
10
|
Kwaśniewska-Karolak Izabella
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 112-125
|
11
|
Dyjak Katarzyna, Michota-Katulska Ewa, Zegan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 126-138
|
12
|
Trafiałek Joanna, Lücke Friedrich-Karl, Kołożyn-Krajewska Danuta, Bilska Beata, Tomaszewska Marzena, Grzesińska Wiesława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 139-154
|