BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111) posortowane wg spisu treści
1
Antoniewska Agata, Rutkowska Jarosława, Adamska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 5-15
2
Wilk Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 16-25
3
Kowalska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 26-39
4
Krzemińska Natalia, Bortnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 40-50
5
Witczak Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 51-66
6
Zachara Alicja, Gałkowska Dorota, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 67-77
7
Mikulec Anna, Kowalski Stanisław, Zięć Gabriela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 78-87
8
Michalska Karolina, Klewicki Robert, Wojtczak Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 88-105
9
Kocot Aleksandra M., Mruk Monika S., Olszewska Magdalena A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 106-119
10
Podgórska Izabela, Solarska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 120-129
11
Oleksy Magdalena, Klewicka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 130-139
12
Wrzosek Małgorzata, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta, Krajewski Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 140-155