Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111) posortowane wg spisu treści
1
|
Antoniewska Agata, Rutkowska Jarosława, Adamska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 5-15
|
2
|
Wilk Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 16-25
|
3
|
Kowalska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 26-39
|
4
|
Krzemińska Natalia, Bortnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 40-50
|
5
|
Witczak Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 51-66
|
6
|
Zachara Alicja, Gałkowska Dorota, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 67-77
|
7
|
Mikulec Anna, Kowalski Stanisław, Zięć Gabriela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 78-87
|
8
|
Michalska Karolina, Klewicki Robert, Wojtczak Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 88-105
|
9
|
Kocot Aleksandra M., Mruk Monika S., Olszewska Magdalena A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 106-119
|
10
|
Podgórska Izabela, Solarska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 120-129
|
11
|
Oleksy Magdalena, Klewicka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 130-139
|
12
|
Wrzosek Małgorzata, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta, Krajewski Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 2 (111), s. 140-155
|