BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112) posortowane wg spisu treści
1
Żbikowska Anna, Kupiec Milena, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Kowalska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 5-13
2
Kowalska Dorota, Gruczyńska Eliza, Maszewska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 14-26
3
Szulc Joanna, Czaczyk Katarzyna, Gozdecka Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 27-40
4
Michalczyk Magdalena, Macura Ryszard, Filipczak-Fiutak Magda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 41-50
5
Gajewska Magdalena, Głowacka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 51-59
6
Worobiej Elwira, Piecyk Małgorzata, Perzyna Grzegorz, Turos Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 60-73
7
Janiszewski Piotr, Borzuta Karol, Lisiak Dariusz, Grześkowiak Eugeniusz, Powałowski Krzysztof, Lisiak Beata, Samardakiewicz Łukasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 74-83
8
Kowalczewski Przemysław, Lewandowicz Grażyna, Piątek Michał, Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława, Małecka Anna, Białas Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 84-96
9
Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta, Siekierko Urszula, Kern-Jędrychowska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 97-108
10
Znamirowska Agata, Rożek Przemysław, Buniowska Magdalena, Kalicka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 109-120
11
Martysiak-Żurowska Dorota, Puta Małgorzata, Rodzik Anna, Malinowska-Pańczyk Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 121-128
12
Lipińska Milena, Tomaszewska Marzena, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 129-137
13
Kawecka Agnieszka, Cholewa-Wójcik Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 3 (112), s. 138-148