BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23) posortowane wg spisu treści
1
Ageev Oleg, Viatcheslavovich, Eryvanov Anatoliy, Evgenevich, Padalko Mikhail, Aleksandrovich, Babarykin Konstantin, Viktorovich, Fatykhov Jury, Adgamovich, Erlikhman Vladimir, Naumovich, Samoylova Natalya, Vladimirovna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 5-13
2
Dziura Marcin, Gorzelany Józef, Migut Dagmara, Matłok Natalia, Belcar Justyna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 14-18
3
Kałwa Klaudia, Wilczyński Kamil, Olesińska Katarzyna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 19-24
4
Olesińska Katarzyna, Wilczyński Kamil, Luchowska Katarzyna, Kałwa Klaudia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 25-30
5
Uysal Şeyma, Turan Funda, Koçak Erinç, Ova Gülden, Pazır Fikret
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 31-37
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 3(23), s. 44-46