BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24) posortowane wg spisu treści
1
Balejko Jerzy
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 5-7
2
Kałwa Klaudia, Wilczyński Kamil
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 8-13
3
Maximova Svetlana, Shadrina Ekaterina, Panchishina Ekaterina
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 14-17
4
Naumov Vladimir, Arkad'evich, Suslov Aleksandr, Fatykhov Jury, Adgamovich
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 18-22
5
Sterczyńska Monika, Stachnik Marta
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 24-27
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2017, vol. 4(24), s. 33-36