BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114) posortowane wg spisu treści
1
Zieniuk Bartłomiej, Fabiszewska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 5-16
2
Duda Marta, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 17-29
3
Gambuś Halina, Zięć Gabriela, Litwinek Dorota, Drużkowska Monika, Gambuś Florian, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 30-49
4
Litwinek Dorota, Gambuś Halina, Buksa Krzysztof, Makarewicz Małgorzata, Zięć Gabriela, Gambuś Florian, Kowalczyk Magdalena, Boreczek Jakub
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 50-72
5
Banaś Anna, Korus Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 73-86
6
Trząskowska Monika, Trzcińska Anita, Kapica Żaneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 87-96
7
Kozłowska Mariola, Ziarno Małgorzata, Rudzińska Magdalena, Tarnowska Katarzyna, Majewska Ewa, Kowalska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 97-111
8
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Jakubowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 112-125
9
Znamirowska Agata, Rożek Przemysław, Buniowska Magdalena, Kalicka Dorota, Kuźniar Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 126-136
10
Halagarda Michał, Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, Fijorek Kamil
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 137-150
11
Augustyńska-Prejsnar Anna, Sokołowicz Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 151-162
12
Białecka-Florjańczyk Ewa, Soborowska Natalia, Kundys Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 1 (114), s. 163-176