BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25) posortowane wg spisu treści
1
Błaszak Błażej, Feldheim Joanna, Hodyl Joanna, Szulc Janna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 5-9
2
Kałwa Klaudia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 10-14
3
Kopeć Adam, Bać Aldona, Flis Karolina
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 15-20
4
Tuma Paulina, Dmytrów Izabela
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 21-25
5
Wilczyński Kamil, Panasiewicz Marian, Olesińska Katarzyna, Kałwa Klaudia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 26-31
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 1(25), s. 42-45