BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115) posortowane wg spisu treści
1
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 9-23
2
Krzepiłko Anna, Prażak Roman, Skwaryło-Bednarz Barbara, Święciło Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 24-33
3
Przybylski Wiesław, Kajak-Siemaszko Katarzyna, Jaworska Danuta, Szymczyk Ewelina, Sałek Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 34-47
4
Calik Jolanta, Krawczyk Józefa, Obrzut Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 48-58
5
Wójcicki Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 59-70
6
Znamirowska Agata, Kalicka Dorota, Buniowska Magdalena, Rożek Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 71-80
7
Kazimierczak Renata, Hallmann Ewelina, Sułek Marianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 81-92
8
Mojska Hanna, Gielecińska Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 93-107
9
Socha Robert, Habryka Celina, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 108-119
10
Plust Dominika, Marciniak Ewelina, Czerniejewska-Surma Barbara, Surma Orina, Zapletal Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 120-127
11
Libera Justyna, Banach Katarzyna, Latocha Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 128-138
12
Mentel Iwona, Cieślik Ewa, Cieślik Iwona, König Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 139-151
13
Pielak Marlena, Trafiałek Joanna, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 152-163