Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115) posortowane wg spisu treści
1
|
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 9-23
|
2
|
Krzepiłko Anna, Prażak Roman, Skwaryło-Bednarz Barbara, Święciło Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 24-33
|
3
|
Przybylski Wiesław, Kajak-Siemaszko Katarzyna, Jaworska Danuta, Szymczyk Ewelina, Sałek Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 34-47
|
4
|
Calik Jolanta, Krawczyk Józefa, Obrzut Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 48-58
|
5
|
Wójcicki Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 59-70
|
6
|
Znamirowska Agata, Kalicka Dorota, Buniowska Magdalena, Rożek Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 71-80
|
7
|
Kazimierczak Renata, Hallmann Ewelina, Sułek Marianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 81-92
|
8
|
Mojska Hanna, Gielecińska Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 93-107
|
9
|
Socha Robert, Habryka Celina, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 108-119
|
10
|
Plust Dominika, Marciniak Ewelina, Czerniejewska-Surma Barbara, Surma Orina, Zapletal Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 120-127
|
11
|
Libera Justyna, Banach Katarzyna, Latocha Agnieszka
Ocena wartości odżywczej przedszkolnych racji pokarmowych na podstawie jadłospisów z okresu zimowego
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 128-138
|
12
|
Mentel Iwona, Cieślik Ewa, Cieślik Iwona, König Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 139-151
|
13
|
Pielak Marlena, Trafiałek Joanna, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 2 (115), s. 152-163
|