BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26) posortowane wg spisu treści
1
Hejft Roman, Dołżyńska Magdalena
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 5-9
2
Fiutak Grzegorz, Filipczak-Fiutak Magda, Surówka Krzysztof
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 10-14
3
Kałwa Klaudia, Wyrostek Jakub
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 15-21
4
Kempiński Błażej, Blus Edyta, Kwaśniak Wojciech, Duży Sebastian
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 22-29
5
Migut Dagmara, Rewiś Agnieszka, Gorzelany Józef
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 30-35
6
Sterczyńska Monika, Stachnik Marta, Poreda Aleksander, Jakubowski Marek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 36-41