Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116) posortowane wg spisu treści
1
|
Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 5-22
|
2
|
Dula Małgorzata, Matras Jan, Grela Eugeniusz R., Niedziółka Ignacy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 23-33
|
3
|
Michalak-Majewska Monika, Stanikowski Piotr, Gustaw Waldemar, Sławińska Aneta, Radzki Wojciech, Skrzypczak Katarzyna, Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 34-44
|
4
|
Florkiewicz Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 45-57
|
5
|
Duliński Robert, Byczyński Łukasz, Karbowski Adrian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 58-70
|
6
|
Ocieczek Aneta, Ruszkowska Millena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 71-88
|
7
|
Małyszek Zuzanna, Lewandowicz Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 89-99
|
8
|
Banaś Anna, Korus Anna, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 100-115
|
9
|
Král Martin, Šnirc Marek, Tremlová Bohuslava
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 116-125
|
10
|
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 126-139
|
11
|
Krawczyk Józefa, Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 140-150
|
12
|
Witczak Agata, Cybulski Leszek, Mituniewicz-Małek Anna, Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 151-162
|
13
|
Cholewa-Wójcik Agnieszka, Kawecka Agnieszka, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 163-171
|