BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116) posortowane wg spisu treści
1
Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 5-22
2
Dula Małgorzata, Matras Jan, Grela Eugeniusz R., Niedziółka Ignacy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 23-33
3
Michalak-Majewska Monika, Stanikowski Piotr, Gustaw Waldemar, Sławińska Aneta, Radzki Wojciech, Skrzypczak Katarzyna, Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 34-44
4
Florkiewicz Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 45-57
5
Duliński Robert, Byczyński Łukasz, Karbowski Adrian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 58-70
6
Ocieczek Aneta, Ruszkowska Millena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 71-88
7
Małyszek Zuzanna, Lewandowicz Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 89-99
8
Banaś Anna, Korus Anna, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 100-115
9
Král Martin, Šnirc Marek, Tremlová Bohuslava
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 116-125
10
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 126-139
11
Krawczyk Józefa, Calik Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 140-150
12
Witczak Agata, Cybulski Leszek, Mituniewicz-Małek Anna, Dmytrów Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 151-162
13
Cholewa-Wójcik Agnieszka, Kawecka Agnieszka, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 3 (116), s. 163-171