Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117) posortowane wg spisu treści
1
|
Wrześniewska-Wal Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 5-17
|
2
|
Kosior Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 18-32
|
3
|
Horská Elena, Šedík Peter, Berčík Jakub, Krasnodębski Andrzej, Witczak Mariusz, Filipiak-Florkiewicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 33-41
|
4
|
Osowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 42-55
|
5
|
Nemś Agnieszka, Pęksa Anna, Kita Agnieszka, Miedzianka Joanna, Rytel Elżbieta, Tajner-Czopek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 56-71
|
6
|
Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 72-85
|
7
|
Ostrowska Anna, Kozłowska Magdalena, Rachwał Danuta, Wnukowski Piotr, Nebesny Ewa, Rosicka-Kaczmarek Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 86-99
|
8
|
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 100-110
|
9
|
Gałkowska Dorota, Południak Monika, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 111-126
|
10
|
Dżugan Małgorzata, Ruszel Andżelika, Tomczyk Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 127-139
|
11
|
Godula Krzysztof, Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Mulawka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 140-149
|
12
|
Florkiewicz Adam, Bączkowicz Małgorzata, Pietrzyk Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 150-171
|
13
|
Palka Agnieszka, Śniegocka-Dworak Magda, Wilczyńska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 172-184
|
14
|
Zimon Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 185-193
|