BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117) posortowane wg spisu treści
1
Wrześniewska-Wal Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 5-17
2
Kosior Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 18-32
3
Horská Elena, Šedík Peter, Berčík Jakub, Krasnodębski Andrzej, Witczak Mariusz, Filipiak-Florkiewicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 33-41
4
Osowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 42-55
5
Nemś Agnieszka, Pęksa Anna, Kita Agnieszka, Miedzianka Joanna, Rytel Elżbieta, Tajner-Czopek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 56-71
6
Kołodziejczyk Piotr, Michniewicz Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 72-85
7
Ostrowska Anna, Kozłowska Magdalena, Rachwał Danuta, Wnukowski Piotr, Nebesny Ewa, Rosicka-Kaczmarek Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 86-99
8
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 100-110
9
Gałkowska Dorota, Południak Monika, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 111-126
10
Dżugan Małgorzata, Ruszel Andżelika, Tomczyk Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 127-139
11
Godula Krzysztof, Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Mulawka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 140-149
12
Florkiewicz Adam, Bączkowicz Małgorzata, Pietrzyk Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 150-171
13
Palka Agnieszka, Śniegocka-Dworak Magda, Wilczyńska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 172-184
14
Zimon Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2018, R. 25, nr 4 (117), s. 185-193