BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118) posortowane wg spisu treści
1
Koss-Mikołajczyk Izabela, Bartoszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 5-14
2
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 15-29
3
Święs Danuta, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 30-44
4
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Kiedos Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 45-55
5
Chilczuk Barbara, Staszowska-Karkut Monika, Materska Małgorzata, Michałojć Zenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 56-66
6
Zarzycki Piotr, Sykut-Domańska Emilia, Sobota Aldona, Wirkijowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 67-78
7
Żbikowska Anna, Szymańska Iwona, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Udarcić Żeljke, Kowalska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 79-94
8
Mulawka Elżbieta, Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Godula Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 95-110
9
Flis Marian, Grela Eugeniusz R., Gugała Dariusz, Kołodziejski Albert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 111-124
10
Augustyńska-Prejsnar Anna, Ormian Małgorzata, Sokołowicz Zofia, Rogowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 125-136
11
Kononiuk Anna D., Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 137-154
12
Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia, Gutkowska Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 155-172