Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118) posortowane wg spisu treści
1
|
Koss-Mikołajczyk Izabela, Bartoszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 5-14
|
2
|
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 15-29
|
3
|
Święs Danuta, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 30-44
|
4
|
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Kiedos Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 45-55
|
5
|
Chilczuk Barbara, Staszowska-Karkut Monika, Materska Małgorzata, Michałojć Zenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 56-66
|
6
|
Zarzycki Piotr, Sykut-Domańska Emilia, Sobota Aldona, Wirkijowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 67-78
|
7
|
Żbikowska Anna, Szymańska Iwona, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Udarcić Żeljke, Kowalska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 79-94
|
8
|
Mulawka Elżbieta, Dmytrów Izabela, Mituniewicz-Małek Anna, Godula Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 95-110
|
9
|
Flis Marian, Grela Eugeniusz R., Gugała Dariusz, Kołodziejski Albert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 111-124
|
10
|
Augustyńska-Prejsnar Anna, Ormian Małgorzata, Sokołowicz Zofia, Rogowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 125-136
|
11
|
Kononiuk Anna D., Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 137-154
|
12
|
Sajdakowska Marta, Żakowska-Biemans Sylwia, Gutkowska Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 1 (118), s. 155-172
|