BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27) posortowane wg spisu treści
1
Dutkiewicz Daniel, Diakun Jarosław, Słowiński Bronisław
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 5-14
2
Diakun Jarosław, Kopeć Adam
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 15-19
3
Dusza Małgorzata, Hara Patryk
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 20-26
4
Kałwa Klaudia, Wyrostek Jakub, Natoniewski Marcin, Surdacka Ewelina
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 27-32
5
Migut Dagmara, Gorzelany Józef, Wołowiec Aleksandra
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 33-39
6
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 3(27), s. 41-44