Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119) posortowane wg spisu treści
1
|
Godula Krzysztof, Czerniejewska-Surma Barbara, Dmytrów Izabela, Plust Dominika, Surma Orina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 5-17
|
2
|
Haska Aleksandra, Martyniuk Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 18-31
|
3
|
Sawicki Wojciech, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 32-42
|
4
|
Zwolan Adam, Kudlik Małgorzata, Adamczak Lech, Pietrzak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 43-54
|
5
|
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 55-69
|
6
|
Kaliniak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 70-82
|
7
|
Gumułka Małgorzata, Andres Krzysztof, Krawczyk Józefa, Calik Jolanta, Węsierska Ewelina, Niemczyńska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 83-94
|
8
|
Mińkowski Karol, Bartosiak Monika, Ciemiński Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 95-109
|
9
|
Ševelová Martina, Golian Josef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 110-123
|
10
|
Gajewska Magdalena, Głowacka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 124-135
|
11
|
Dziadkowiec Joanna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 136-151
|
12
|
Angowski Marek, Kijek Tomasz, Skrzypek Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 152-161
|