BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119) posortowane wg spisu treści
1
Godula Krzysztof, Czerniejewska-Surma Barbara, Dmytrów Izabela, Plust Dominika, Surma Orina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 5-17
2
Haska Aleksandra, Martyniuk Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 18-31
3
Sawicki Wojciech, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 32-42
4
Zwolan Adam, Kudlik Małgorzata, Adamczak Lech, Pietrzak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 43-54
5
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 55-69
6
Kaliniak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 70-82
7
Gumułka Małgorzata, Andres Krzysztof, Krawczyk Józefa, Calik Jolanta, Węsierska Ewelina, Niemczyńska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 83-94
8
Mińkowski Karol, Bartosiak Monika, Ciemiński Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 95-109
9
Ševelová Martina, Golian Josef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 110-123
10
Gajewska Magdalena, Głowacka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 124-135
11
Dziadkowiec Joanna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 136-151
12
Angowski Marek, Kijek Tomasz, Skrzypek Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 2 (119), s. 152-161