BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120) posortowane wg spisu treści
1
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 5-21
2
Chajęcka-Wierzchowska Wioletta, Zadernowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 22-35
3
Rosiak Elżbieta, Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 36-48
4
Rosiak Elżbieta, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni, Jałosińska Małgorzata, Kajak-Siemaszko Katarzyna, Trząskowska Monika, Zielińska Dorota, Twardowska Ilona, Rutkowski Stefan, Gemba Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 49-59
5
Ołdak Aleksandra, Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 60-72
6
Piekarska-Radzik Lidia, Klewicka Elżbieta, Milala Joanna, Klewicki Robert, Rosół Natalia, Matysiak Bożena, Sójka Michał, Markowski Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 73-87
7
Ścieszka Sylwia, Klewicka Elżbieta, Żyżelewicz Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 88-96
8
Kruk Marcin, Wójcik Tomasz, Trząskowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 97-108
9
Szydłowska Aleksandra, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 109-121
10
Łaszkiewicz Edyta, Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 122-134
11
Okoń Anna, Szymański Piotr, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 135-147
12
Zielińska Dorota, Szydłowska Aleksandra, Łepecka Anna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 148-159
13
Bogusławska-Wąs Elżbieta, Dłubała Alicja, Malec Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 160-170
14
Markowiak-Kopeć Paulina, Śliżewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 171-182
15
Neffe-Skocińska Katarzyna, Dybka-Stępień Katarzyna, Antolak Hubert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 183-195
16
Chlebicz-Wójcik Agnieszka, Śliżewska Katarzyna, Nowak Adriana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 196-209