Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120) posortowane wg spisu treści
1
|
Sionek Barbara, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 5-21
|
2
|
Chajęcka-Wierzchowska Wioletta, Zadernowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 22-35
|
3
|
Rosiak Elżbieta, Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 36-48
|
4
|
Rosiak Elżbieta, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni, Jałosińska Małgorzata, Kajak-Siemaszko Katarzyna, Trząskowska Monika, Zielińska Dorota, Twardowska Ilona, Rutkowski Stefan, Gemba Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 49-59
|
5
|
Ołdak Aleksandra, Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 60-72
|
6
|
Piekarska-Radzik Lidia, Klewicka Elżbieta, Milala Joanna, Klewicki Robert, Rosół Natalia, Matysiak Bożena, Sójka Michał, Markowski Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 73-87
|
7
|
Ścieszka Sylwia, Klewicka Elżbieta, Żyżelewicz Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 88-96
|
8
|
Kruk Marcin, Wójcik Tomasz, Trząskowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 97-108
|
9
|
Szydłowska Aleksandra, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 109-121
|
10
|
Łaszkiewicz Edyta, Szymański Piotr, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 122-134
|
11
|
Okoń Anna, Szymański Piotr, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 135-147
|
12
|
Zielińska Dorota, Szydłowska Aleksandra, Łepecka Anna, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 148-159
|
13
|
Bogusławska-Wąs Elżbieta, Dłubała Alicja, Malec Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 160-170
|
14
|
Markowiak-Kopeć Paulina, Śliżewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 171-182
|
15
|
Neffe-Skocińska Katarzyna, Dybka-Stępień Katarzyna, Antolak Hubert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 183-195
|
16
|
Chlebicz-Wójcik Agnieszka, Śliżewska Katarzyna, Nowak Adriana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 3 (120), s. 196-209
|