BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121) posortowane wg spisu treści
1
Niedek Mikołaj, Łaba Sylwia, Kamińska-Dwórznicka Anna, Krajewski Karol, Szczepański Krystian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 5-16
2
Domaradzki Piotr, Florek Mariusz, Litwińczuk Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 17-37
3
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 38-53
4
Węsierska Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 54-65
5
Świątek Magdalena, Bednarski Włodzimierz, Szymańska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 66-76
6
Znamirowska Agata, Buniowska Magdalena, Szajnar Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 77-88
7
Łepecka Anna, Zielińska Dorota, Brejnak Monika, Ołdak Aleksandra, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 89-101
8
Wirkijowska Anna, Zarzycki Piotr, Noworolnik Kazimierz, Leszczyńska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 102-112
9
Sowa Patrycja, Tarapatskyy Maria C., Puchalski Zesław, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 113-125
10
Adamczyk Wacław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2019, R. 26, nr 4 (121), s. 126-135