BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 20 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51) posortowane wg spisu treści
1
Michalska Anna, Zieliński Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 5-16
2
Tyburcy Andrzej, Trzepanowski Rafał, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 17-28
3
Śmietana Zbigniew, Krajewska-Kamińska Eliza, Bohdziewicz Krzysztof, Nalepa Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 29-39
4
Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 40 - 50
5
Skrzypek Alicja, Makarska Ewa, Kociuba Wanda, Studziński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 51-59
6
Majewska Katarzyna, Dąbkowska Ewa, Żuk-Gołaszewska Krystyna, Tyburski Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 60-71
7
Marzec Agata, Lewicki Piotr P., Pietrowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 72-76
8
Ceglińska Alicja, Cacak-Pietrzak Grażyna, Dojczew Danuta, Haber Tadeusz, Szulim Marlena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 80-90
9
Hoffmann Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 91-97
10
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Przygoński Krzysztof, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 98-104
11
Hallmann Ewelina, Rembiałkowska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 105-111
12
Zarzecka Krystyna, Gugała Marek, Mystkowska Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 112-119
13
Malicki Adam, Brużewicz Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 120-125
14
Walkowiak-Tomczak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 126-133
15
Kordowska-Wiater Monika, Janas Piotr, Sosnowska Bożena, Waśko Adam, Nowak Anna, Kluza Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 134-144
16
Kalisz Stanisław, Mitek Marta, Nowicka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 145-154
17
Karovičová Jolana, Kohajdová Zlatica, Kukurová Kristína, Lehkoživová Jarmila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 155-165
18
Iciek Jan, Błaszczyk Ilona, Papiewska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 166-173
19
Zielińska-Przyjemska Małgorzata, Olejnik Anna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 174-186
20
Tworko Monika, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 187-198