Wszystkie wyniki spośród 20 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51) posortowane wg spisu treści
1
|
Michalska Anna, Zieliński Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 5-16
|
2
|
Tyburcy Andrzej, Trzepanowski Rafał, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 17-28
|
3
|
Śmietana Zbigniew, Krajewska-Kamińska Eliza, Bohdziewicz Krzysztof, Nalepa Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 29-39
|
4
|
Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 40 - 50
|
5
|
Skrzypek Alicja, Makarska Ewa, Kociuba Wanda, Studziński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 51-59
|
6
|
Majewska Katarzyna, Dąbkowska Ewa, Żuk-Gołaszewska Krystyna, Tyburski Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 60-71
|
7
|
Marzec Agata, Lewicki Piotr P., Pietrowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 72-76
|
8
|
Ceglińska Alicja, Cacak-Pietrzak Grażyna, Dojczew Danuta, Haber Tadeusz, Szulim Marlena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 80-90
|
9
|
Hoffmann Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 91-97
|
10
|
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Przygoński Krzysztof, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 98-104
|
11
|
Hallmann Ewelina, Rembiałkowska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 105-111
|
12
|
Zarzecka Krystyna, Gugała Marek, Mystkowska Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 112-119
|
13
|
Malicki Adam, Brużewicz Szymon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 120-125
|
14
|
Walkowiak-Tomczak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 126-133
|
15
|
Kordowska-Wiater Monika, Janas Piotr, Sosnowska Bożena, Waśko Adam, Nowak Anna, Kluza Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 134-144
|
16
|
Kalisz Stanisław, Mitek Marta, Nowicka Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 145-154
|
17
|
Karovičová Jolana, Kohajdová Zlatica, Kukurová Kristína, Lehkoživová Jarmila
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 155-165
|
18
|
Iciek Jan, Błaszczyk Ilona, Papiewska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 166-173
|
19
|
Zielińska-Przyjemska Małgorzata, Olejnik Anna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 174-186
|
20
|
Tworko Monika, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 2 (51), s. 187-198
|