BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 20 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52) posortowane wg spisu treści
1
Achremowicz Bohdan, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 5-14
2
Kita Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 15-27
3
Kryża Krzysztof, Stodolnik Ludmiła
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 28-43
4
Witczak Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 44-53
5
Ciemniak Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 54-61
6
Biegańska-Marecik Róża, Czapski Janusz, Błaszczyk Patrycja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 62-70
7
Florkiewicz Adam, Cieślik Ewa, Filipiak-Florkiewicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 71-81
8
Wojdyła Tadeusz, Wichrowska Dorota, Rolbiecki Roman, Rolbiecki Stanisław, Weltrowska- Medzińska Berenika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 82-89
9
Nowotna Anna, Buksa Krzysztof, Gambuś Halina, Gnela Magdalena, Ziobro Rafał, Sabat Renata, Krawontka Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 90-97
10
Wojtowicz Elżbieta, Zawirska-Wojtasiak Renata, Przygoński Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 98-108
11
Wołosiak Rafał, Rudny Michał, Skrobek Elżbieta, Worobiej Elwira, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 109-118
12
Kowalska Hanna, Jadczak Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 119-126
13
Sękalska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 127-138
14
Pokrzywa Piotr, Cieślik Ewa, Topolska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 139-146
15
Szymkiewicz Agata, Jędrychowski Lucjan, Wagner Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 147-158
16
Wieczorek Celina, Lahuta Lesław B.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 159-172
17
Tomaszewska Marzena, Neryng Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 173-183
18
Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 184-192
19
Urbańska Iwona, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 193-204
20
Stachowiak Arkadiusz, Zwierzycki Wiesław, Bieńczak Krzysztof, Rochatka Tomasz, Tyczewski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 205-218