Wszystkie wyniki spośród 20 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52) posortowane wg spisu treści
1
|
Achremowicz Bohdan, Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 5-14
|
2
|
Kita Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 15-27
|
3
|
Kryża Krzysztof, Stodolnik Ludmiła
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 28-43
|
4
|
Witczak Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 44-53
|
5
|
Ciemniak Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 54-61
|
6
|
Biegańska-Marecik Róża, Czapski Janusz, Błaszczyk Patrycja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 62-70
|
7
|
Florkiewicz Adam, Cieślik Ewa, Filipiak-Florkiewicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 71-81
|
8
|
Wojdyła Tadeusz, Wichrowska Dorota, Rolbiecki Roman, Rolbiecki Stanisław, Weltrowska- Medzińska Berenika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 82-89
|
9
|
Nowotna Anna, Buksa Krzysztof, Gambuś Halina, Gnela Magdalena, Ziobro Rafał, Sabat Renata, Krawontka Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 90-97
|
10
|
Wojtowicz Elżbieta, Zawirska-Wojtasiak Renata, Przygoński Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 98-108
|
11
|
Wołosiak Rafał, Rudny Michał, Skrobek Elżbieta, Worobiej Elwira, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 109-118
|
12
|
Kowalska Hanna, Jadczak Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 119-126
|
13
|
Sękalska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 127-138
|
14
|
Pokrzywa Piotr, Cieślik Ewa, Topolska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 139-146
|
15
|
Szymkiewicz Agata, Jędrychowski Lucjan, Wagner Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 147-158
|
16
|
Wieczorek Celina, Lahuta Lesław B.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 159-172
|
17
|
Tomaszewska Marzena, Neryng Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 173-183
|
18
|
Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 184-192
|
19
|
Urbańska Iwona, Czarniecka-Skubina Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 193-204
|
20
|
Stachowiak Arkadiusz, Zwierzycki Wiesław, Bieńczak Krzysztof, Rochatka Tomasz, Tyczewski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 3 (52), s. 205-218
|