Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53) posortowane wg spisu treści
1
|
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 5-16
|
2
|
Surówka Krzysztof, Maciejaszek Ireneusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 17-35
|
3
|
Kohajdová Zlatica, Karovičová Jolana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 36-45
|
4
|
Wójtowicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 46-54
|
5
|
Paszczyk Beata, Żegarska Zofia, Borejszo Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 55-65
|
6
|
Kita Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 66-75
|
7
|
Cegielska-Radziejewska Renata, Kijowski Jacek, Nowak Edward, Zabielski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 76-88
|
8
|
Szczepanik Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 89-98
|
9
|
Brużewicz Szymon, Malicki Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 99-108
|
10
|
Bonin Sylwia, Ślusarska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 109-119
|
11
|
Nawirska Agnieszka, Sokół-Łętowska Anna, Kucharska Alicja Z.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 120-125
|
12
|
Ziarno Małgorzata, Bartosz Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 126-138
|
13
|
Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 139-153
|