BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53) posortowane wg spisu treści
1
Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 5-16
2
Surówka Krzysztof, Maciejaszek Ireneusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 17-35
3
Kohajdová Zlatica, Karovičová Jolana
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 36-45
4
Wójtowicz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 46-54
5
Paszczyk Beata, Żegarska Zofia, Borejszo Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 55-65
6
Kita Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 66-75
7
Cegielska-Radziejewska Renata, Kijowski Jacek, Nowak Edward, Zabielski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 76-88
8
Szczepanik Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 89-98
9
Brużewicz Szymon, Malicki Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 99-108
10
Bonin Sylwia, Ślusarska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 109-119
11
Nawirska Agnieszka, Sokół-Łętowska Anna, Kucharska Alicja Z.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 120-125
12
Ziarno Małgorzata, Bartosz Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 126-138
13
Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 4 (53), s. 139-153