BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 42 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54) posortowane wg spisu treści
1
Lubiewski Zbyszko, Le Thanh Joanna, Stendera Lidia, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 9-22
2
Kapelko Małgorzata, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 23-32
3
Piecyk Małgorzata, Walicka Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 33-42
4
Trela Agnieszka, Mościcki Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 43-54
5
Matusz-Mirlak Anna, Pastuszka Dorota, Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 55-65
6
Stempińska Karolina, Soral-Śmietana Maria, Zieliński Henryk, Michalska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 66-76
7
Zembold-Guła Agnieszka, Błażewicz Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 77-83
8
Skotnicka Magdalena, Palich Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 84-92
9
Boguszewska Dominika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 93-101
10
Kowalczyk Dariusz, Stryjecka Małgorzata, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 102-112
11
Drużyńska Beata, Jeżak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 113-121
12
Samotyja Urszula, Zdziebłowski Tomasz, Szlachta Mieczysław, Małecka Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 122-128
13
Sosińska Ewa, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 129-136
14
Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 137-143
15
Gośliński Michał, Zawirska-Wojtasiak Renata, Gajc-Wolska Janina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 144-154
16
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 155-164
17
Bernaś Emilia, Jaworska Grażyna, Maciejaszek Ireneusz, Biernacka Adrianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 165-172
18
Szterk Arkadiusz, Lewicki Piotr Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 173-185
19
Zielińska Dorota, Uzarowicz Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 186-193
20
Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 194-202
21
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 203-212
22
Kopera Magdalena, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 213-221
23
Rząca Małgorzata, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 222-230
24
Ścibisz Iwona, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 231-238
25
Krupa Tomasz, Latocha Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 239-246
26
Majewska Ewa, Delmanowicz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 247-259
27
Krawczyk Przemysław, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 260-266
28
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław W., Albin Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 267-273
29
Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 274-282
30
Nastaj Maciej, Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 283-291
31
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 292-300
32
Bzducha Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 301-311
33
Szulc Karolina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 312-320
34
Kokoszka Sabina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 321-328
35
Złotek Urszula, Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 329-336
36
Derewiaka Dorota, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 337-345
37
Jędrzejkiewicz Katarzyna, Florowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 346-359
38
Graszkiewicz Aleksandra, Kaźmierska Małgorzata, Niedbalska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 360-366
39
Latoch Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 367-373
40
Michalska Anna, Zieliński Henryk, Soral-Śmietana Maria, Stempińska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 374-384
41
Żary-Sikorska Ewa, Juśkiewicz Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 385-391
42
Tworko Monika, Markucińska Aleksandra, Węgrzynek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 392-399