Wszystkie wyniki spośród 42 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54) posortowane wg spisu treści
1
|
Lubiewski Zbyszko, Le Thanh Joanna, Stendera Lidia, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 9-22
|
2
|
Kapelko Małgorzata, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 23-32
|
3
|
Piecyk Małgorzata, Walicka Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 33-42
|
4
|
Trela Agnieszka, Mościcki Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 43-54
|
5
|
Matusz-Mirlak Anna, Pastuszka Dorota, Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 55-65
|
6
|
Stempińska Karolina, Soral-Śmietana Maria, Zieliński Henryk, Michalska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 66-76
|
7
|
Zembold-Guła Agnieszka, Błażewicz Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 77-83
|
8
|
Skotnicka Magdalena, Palich Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 84-92
|
9
|
Boguszewska Dominika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 93-101
|
10
|
Kowalczyk Dariusz, Stryjecka Małgorzata, Baraniak Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 102-112
|
11
|
Drużyńska Beata, Jeżak Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 113-121
|
12
|
Samotyja Urszula, Zdziebłowski Tomasz, Szlachta Mieczysław, Małecka Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 122-128
|
13
|
Sosińska Ewa, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 129-136
|
14
|
Jabłońska-Ryś Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 137-143
|
15
|
Gośliński Michał, Zawirska-Wojtasiak Renata, Gajc-Wolska Janina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 144-154
|
16
|
Niewczas Joanna, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 155-164
|
17
|
Bernaś Emilia, Jaworska Grażyna, Maciejaszek Ireneusz, Biernacka Adrianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 165-172
|
18
|
Szterk Arkadiusz, Lewicki Piotr Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 173-185
|
19
|
Zielińska Dorota, Uzarowicz Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 186-193
|
20
|
Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 194-202
|
21
|
Kalisz Stanisław, Wolniak Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 203-212
|
22
|
Kopera Magdalena, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 213-221
|
23
|
Rząca Małgorzata, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 222-230
|
24
|
Ścibisz Iwona, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 231-238
|
25
|
Krupa Tomasz, Latocha Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 239-246
|
26
|
Majewska Ewa, Delmanowicz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 247-259
|
27
|
Krawczyk Przemysław, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 260-266
|
28
|
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław W., Albin Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 267-273
|
29
|
Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 274-282
|
30
|
Nastaj Maciej, Gustaw Waldemar, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 283-291
|
31
|
Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 292-300
|
32
|
Bzducha Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 301-311
|
33
|
Szulc Karolina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 312-320
|
34
|
Kokoszka Sabina, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 321-328
|
35
|
Złotek Urszula, Gawlik-Dziki Urszula
Wpływ kwaśnej hydrolizy na właściwości przeciwutleniajace alkoholowych ekstraktów wybranych przypraw
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 329-336
|
36
|
Derewiaka Dorota, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 337-345
|
37
|
Jędrzejkiewicz Katarzyna, Florowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 346-359
|
38
|
Graszkiewicz Aleksandra, Kaźmierska Małgorzata, Niedbalska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 360-366
|
39
|
Latoch Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 367-373
|
40
|
Michalska Anna, Zieliński Henryk, Soral-Śmietana Maria, Stempińska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 374-384
|
41
|
Żary-Sikorska Ewa, Juśkiewicz Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 385-391
|
42
|
Tworko Monika, Markucińska Aleksandra, Węgrzynek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 5 (54), s. 392-399
|