BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 34 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55) posortowane wg spisu treści
1
Wróblewska Barbara, Szymkiewicz Agata, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 7-19
2
Kusznierewicz Barbara, Piasek Anita, Lewandowska Joanna, Śmiechowska Anna, Bartoszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 20-34
3
Kajaba Igo, Dandar Alexander, Surówka Krzysztof, Cejpek Kamil, Augustin Jozef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 35-47
4
Migdał Władysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 48-61
5
Rosołowska-Huszcz Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 62-70
6
Sikorska-Wiśniewska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 71-80
7
Babicz-Zielińska Ewa, Zabrocki Romuald
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 81-89
8
Ratkovska Barbara, Kunachowicz Hanna, Przygoda Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 90-99
9
Szajdek Agnieszka, Borowska Eulalia J., Borowski Jerzy, Saczuk Bartłomiej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 100-108
10
Walkowiak-Tomczak Dorota, Biegańska-Marecik Róża, Reguła Julita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 109-115
11
Michalczyk Magdalena, Macura Ryszard, Złobecki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 116-126
12
Jałosińska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 127-137
13
Trząskowska Monika, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 138-148
14
Korus Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 149-158
15
Gumienna Małgorzata, Czarnecka Maria, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 159-169
16
Augustín Josef, Jaworska Grażyna, Dandár Alexander, Cejpek Kamil
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 170-176
17
Jaworska Grażyna, Biernacka Adrianna, Wybraniec Sławomir, Bernaś Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 177-185
18
Rytel Elżbieta, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 186-197
19
Śmigielska Hanna, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 198-209
20
Górecka Danuta, Korczak Józef, Borowska-Parus Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 210-218
21
Kawka Alicja, Rausch Paulina, Świerczyński Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 219-233
22
Ceglińska Alicja, Pluta Antoni, Skrzypek Józef, Krawczyk Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 234-241
23
Sady Marek, Domagała Jacek, Grega Tadeusz, Kalicka Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 242-250
24
Berezińska Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 251-257
25
Bzducha Anna, Obiedziński Mieczysław W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 258-267
26
Bączkowicz Małgorzata, Fortuna Teresa, Ogonek Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 268-276
27
Migdał Władysław, Wojtysiak Dorota, Palka Krystyna, Natonek-Wiśniewska Małgorzata, Duda Iwona, Nowocień Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 277-284
28
Czarniecka-Skubina Ewa, Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Wachowicz Ingrid, Urbańska Iwona, Niemyjski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 285-294
29
Węsierska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 295-303
30
Ziarno Małgorzata, Margol Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 304-314
31
Drobnica Leokadia, Cebulak Tomasz, Pieczonka Władysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 315-326
32
Leszczyńska Teresa, Sikora Elżbieta, Kręcina Karol, Pysz Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 327-334
33
Kołłajtis-Dołowy Anna, Matysiuk Elżbieta, Boniecka Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 335-342
34
Lizoń Michalina, Bieżanowska-Kopeć Renata, Leszczyńska Teresa, Bodziarczyk Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2007, R. 14, nr 6 (55), s. 343-351