Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56) posortowane wg spisu treści
1
|
Kołczak Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 5-22
|
2
|
Sikora Marek, Krystyjan Magdalena
Interakcje skrobi różnego pochodzenia botanicznego z nieskrobiowymi hydrokoloidami polisacharydowymi
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 23-40
|
3
|
Gałkowska Dorota, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 41-51
|
4
|
Rzedzicki Zbigniew, Wirkijowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 52-64
|
5
|
Nawirska Agnieszka, Sokół-Łętowska Anna, Kucharska Alicja Z., Biesiada Anita, Bednarek Malwina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 65-73
|
6
|
Stasiak Anna, Ulanowska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 74-82
|
7
|
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Przygoński Krzysztof, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 83-91
|
8
|
Szlachta Mirosława, Małecka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 92-102
|
9
|
Kłódka Dariusz, Bońkowski Maciej, Telesiński Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 103-113
|
10
|
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 114-125
|
11
|
Szpendowski Jerzy, Szymański Emil, Białobrzewska Monika, Kwiatkowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 126-137
|
12
|
Pokrzywa Piotr, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 138-145
|
13
|
Łukasiński Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 146-153
|