BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56) posortowane wg spisu treści
1
Kołczak Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 5-22
2
Sikora Marek, Krystyjan Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 23-40
3
Gałkowska Dorota, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 41-51
4
Rzedzicki Zbigniew, Wirkijowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 52-64
5
Nawirska Agnieszka, Sokół-Łętowska Anna, Kucharska Alicja Z., Biesiada Anita, Bednarek Malwina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 65-73
6
Stasiak Anna, Ulanowska Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 74-82
7
Remiszewski Marian, Kulczak Małgorzata, Przygoński Krzysztof, Korbas Eugeniusz, Jeżewska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 83-91
8
Szlachta Mirosława, Małecka Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 92-102
9
Kłódka Dariusz, Bońkowski Maciej, Telesiński Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 103-113
10
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 114-125
11
Szpendowski Jerzy, Szymański Emil, Białobrzewska Monika, Kwiatkowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 126-137
12
Pokrzywa Piotr, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 138-145
13
Łukasiński Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 1 (56), s. 146-153