Wszystkie wyniki spośród 32 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60) posortowane wg spisu treści
1
|
Krysińska Paulina, Gałkowska Dorota, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 9-23
|
2
|
Wojciechowicz Agata, Gil Zygmunt, Kapelko Małgorzata, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 24-33
|
3
|
Ostasiewicz Anna, Ceglińska Alicja, Skowronek Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 34-42
|
4
|
Krawczyk Przemysław, Ceglińska Alicja, Kardialik Julita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 43-51
|
5
|
Christa Karolina, Soral-Śmietana Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 52-62
|
6
|
Dziedzic Krzysztof, Górecka Danuta, Drożdżyńska Agnieszka, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 63-70
|
7
|
Stuper Kinga, Perkowski Juliusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 71-77
|
8
|
Zembold-Guła Agnieszka, Błażewicz Józef, Wojewódzka Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 78-85
|
9
|
Kłos Patrycja, Łoza Anna, Lampart-Szczapa Eleonora, Karczewski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 86-97
|
10
|
Grudzińska Magdalena, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 98-106
|
11
|
Grudzińska Magdalena, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 107-115
|
12
|
Pękosławska Agata, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 116-125
|
13
|
Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 126-134
|
14
|
Kolniak Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 135-148
|
15
|
Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 149-160
|
16
|
Gasik Andrzej, Mitek Marta, Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 161-167
|
17
|
Przybyt Małgorzata, Biernasiak Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 168-177
|
18
|
Lentas Karolina, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 178-188
|
19
|
Zaręba Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 189-196
|
20
|
Zaręba Dorota, Ziarno Małgorzata, Strzelczyk Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 197-205
|
21
|
Janiszewska Emilia, Cupiał Dariusz, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 206-216
|
22
|
Nastaj Maciej, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 217- 225
|
23
|
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 226-234
|
24
|
Gromadzka Justyna, Wardencki Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 235-247
|
25
|
Jędrzejkiewicz Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 248-256
|
26
|
Kostecka Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 257-272
|
27
|
Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 273-281
|
28
|
Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 282-288
|
29
|
Stadnik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 289-298
|
30
|
Krzyczkowska Jolanta, Stolarzewicz Izabela, Bellok Dominika, Dominika Małgorzata, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 299-306
|
31
|
Kośmider Alicja, Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 307-318
|
32
|
Namysław Iwona, Czarniecka-Skubina Ewa, Wachowicz Ingrid
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 319-334
|