BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 32 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60) posortowane wg spisu treści
1
Krysińska Paulina, Gałkowska Dorota, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 9-23
2
Wojciechowicz Agata, Gil Zygmunt, Kapelko Małgorzata, Zięba Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 24-33
3
Ostasiewicz Anna, Ceglińska Alicja, Skowronek Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 34-42
4
Krawczyk Przemysław, Ceglińska Alicja, Kardialik Julita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 43-51
5
Christa Karolina, Soral-Śmietana Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 52-62
6
Dziedzic Krzysztof, Górecka Danuta, Drożdżyńska Agnieszka, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 63-70
7
Stuper Kinga, Perkowski Juliusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 71-77
8
Zembold-Guła Agnieszka, Błażewicz Józef, Wojewódzka Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 78-85
9
Kłos Patrycja, Łoza Anna, Lampart-Szczapa Eleonora, Karczewski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 86-97
10
Grudzińska Magdalena, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 98-106
11
Grudzińska Magdalena, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 107-115
12
Pękosławska Agata, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 116-125
13
Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 126-134
14
Kolniak Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 135-148
15
Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 149-160
16
Gasik Andrzej, Mitek Marta, Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 161-167
17
Przybyt Małgorzata, Biernasiak Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 168-177
18
Lentas Karolina, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 178-188
19
Zaręba Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 189-196
20
Zaręba Dorota, Ziarno Małgorzata, Strzelczyk Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 197-205
21
Janiszewska Emilia, Cupiał Dariusz, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 206-216
22
Nastaj Maciej, Gustaw Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 217- 225
23
Sołowiej Bartosz, Gustaw Waldemar, Nastaj Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 226-234
24
Gromadzka Justyna, Wardencki Waldemar
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 235-247
25
Jędrzejkiewicz Katarzyna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 248-256
26
Kostecka Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 257-272
27
Wirkowska Magdalena, Bryś Joanna, Kowalski Bolesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 273-281
28
Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 282-288
29
Stadnik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 289-298
30
Krzyczkowska Jolanta, Stolarzewicz Izabela, Bellok Dominika, Dominika Małgorzata, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 299-306
31
Kośmider Alicja, Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 307-318
32
Namysław Iwona, Czarniecka-Skubina Ewa, Wachowicz Ingrid
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 5 (60), s. 319-334