BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61) posortowane wg spisu treści
1
Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 5-15
2
Wociór Anna, Kostyra Henryk, Kuśmierczyk Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 16-24
3
Nowak Adriana, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 25-39
4
Tomczyk Joanna, Olejnik Anna, Kowalska Katarzyna, Białas Wojciech, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 40-54
5
Klepacka Joanna, Fornal Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 55-64
6
Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 65-76
7
Drużyńska Beata, Strzecha Izabela, Wołosiak Rafał, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 77-87
8
Mika Magdalena, Wikiera Agnieszka, Żyła Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 88-94
9
Kołakowski Edward, Wianecki Marek, Milewska Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 95-104
10
Adamczak Marek, Bednarski Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 105-117
11
Domagała Jacek, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 118-128
12
Czarniecka-Skubina Ewa, Namysław Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 6 (61), s. 129-143