Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57) posortowane wg spisu treści
1
|
Cieślik Ewa, Niedośpiał Agnieszka, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 5-14
|
2
|
Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 15-29
|
3
|
Kościelny Agnieszka, Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 30-39
|
4
|
Diowksz Anna, Sucharzewska Danuta, Ambroziak Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 40-50
|
5
|
Korus Anna, Kmiecik Waldemar, Lisiewska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 51-59
|
6
|
Zaręba Dorota, Ziarno Małgorzata, Obiedziński Mieczysław W., Bzducha Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 60-73
|
7
|
Stasiuk Ewa, Przybyłowski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 74-85
|
8
|
Niedziółka Roman, Pieniak-Lendzion Krystyna, Horoszewicz Elżbieta, Remiszewska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 86-94
|
9
|
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna Marietta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 95-105
|
10
|
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 106-118
|
11
|
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 119-127
|
12
|
Bogacka Anna, Nawrot Beata, Gryza Milena, Balejko Edyta, Kucharska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 128-139
|
13
|
Leszczyńska Teresa, Sikora Elżbieta, Bieżanowska-Kopeć Renata, Pysz Katarzyna, Nowacka Estera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 140-154
|