BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57) posortowane wg spisu treści
1
Cieślik Ewa, Niedośpiał Agnieszka, Mickowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 5-14
2
Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 15-29
3
Kościelny Agnieszka, Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 30-39
4
Diowksz Anna, Sucharzewska Danuta, Ambroziak Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 40-50
5
Korus Anna, Kmiecik Waldemar, Lisiewska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 51-59
6
Zaręba Dorota, Ziarno Małgorzata, Obiedziński Mieczysław W., Bzducha Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 60-73
7
Stasiuk Ewa, Przybyłowski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 74-85
8
Niedziółka Roman, Pieniak-Lendzion Krystyna, Horoszewicz Elżbieta, Remiszewska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 86-94
9
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna Marietta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 95-105
10
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 106-118
11
Czernyszewicz Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 119-127
12
Bogacka Anna, Nawrot Beata, Gryza Milena, Balejko Edyta, Kucharska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 128-139
13
Leszczyńska Teresa, Sikora Elżbieta, Bieżanowska-Kopeć Renata, Pysz Katarzyna, Nowacka Estera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 2 (57), s. 140-154