BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123) posortowane wg spisu treści
1
Baranowski Damian, Rutkowska Jarosława, Antoniewska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 5-21
2
Karbowiak Marcelina, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 22-37
3
Szafrańska Jagoda O., Polak-Berecka Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 38-49
4
Kowalczyk Magdalena, Znamirowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 50-61
5
Pycia Karolina, Kapusta Ireneusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 62-81
6
Kaszuba Joanna, Posadzka Zuzanna, Kogut Barbara, Jaworska Grażyna, Kuźniar Piotr, Łukaszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 82-95