Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123) posortowane wg spisu treści
1
|
Baranowski Damian, Rutkowska Jarosława, Antoniewska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 5-21
|
2
|
Karbowiak Marcelina, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 22-37
|
3
|
Szafrańska Jagoda O., Polak-Berecka Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 38-49
|
4
|
Kowalczyk Magdalena, Znamirowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 50-61
|
5
|
Pycia Karolina, Kapusta Ireneusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 62-81
|
6
|
Kaszuba Joanna, Posadzka Zuzanna, Kogut Barbara, Jaworska Grażyna, Kuźniar Piotr, Łukaszek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 2 (123), s. 82-95
|