BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58) posortowane wg spisu treści
1
Kycia Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 5-17
2
Zaręba Dorota, Obiedziński Mieczysław, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 18-32
3
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 33-46
4
Nogala-Kałucka Małgorzata, Pikul Jan, Siger Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 47-56
5
Śmiecińska Katarzyna, Wajda Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 57-66
6
Miszkiewicz Hanna, Okrajni Joanna, Bielecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 67-79
7
Ciołek Anna, Makarska Ewa, Makarski Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 80-88
8
Górecka Danuta, Anioła Jacek, Dziedzic Krzysztof, Ławniczak Patrycja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 89-95
9
Michalczyk Magdalena, Macura Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 96-107
10
Sokołowska Barbara, Łaniewska-Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 108-115
11
Dmowski Przemysław, Śmiechowska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 116-122
12
Mika Magdalena, Borczak Barbara E., Wikiera Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 123-131
13
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz, Otto Julia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 132-140