Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58) posortowane wg spisu treści
1
|
Kycia Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 5-17
|
2
|
Zaręba Dorota, Obiedziński Mieczysław, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 18-32
|
3
|
Krasnowska Grażyna, Salejda Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 33-46
|
4
|
Nogala-Kałucka Małgorzata, Pikul Jan, Siger Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 47-56
|
5
|
Śmiecińska Katarzyna, Wajda Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 57-66
|
6
|
Miszkiewicz Hanna, Okrajni Joanna, Bielecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 67-79
|
7
|
Ciołek Anna, Makarska Ewa, Makarski Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 80-88
|
8
|
Górecka Danuta, Anioła Jacek, Dziedzic Krzysztof, Ławniczak Patrycja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 89-95
|
9
|
Michalczyk Magdalena, Macura Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 96-107
|
10
|
Sokołowska Barbara, Łaniewska-Trokenheim Łucja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 108-115
|
11
|
Dmowski Przemysław, Śmiechowska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 116-122
|
12
|
Mika Magdalena, Borczak Barbara E., Wikiera Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 123-131
|
13
|
Nowak Marek, Trziszka Tadeusz, Otto Julia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 3 (58), s. 132-140
|