BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 34 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59) posortowane wg spisu treści
1
Nowak Adriana, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 9-25
2
Jaworska Danuta, Hejduk Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 26-34
3
Worobiej Elwira, Wujkowska Aneta, Drużyńska Beata, Wołosiak Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 35-42
4
Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Czarniecka-Skubina Ewa, Kajak-Siemaszko Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 43-51
5
Dadasiewicz Krzysztof, Pisula Andrzej, Słowiński Mirosław, Noga Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 52-60
6
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława, Dolata Włodzimierz, Piątek Michał, Michalski Krystian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 61-67
7
Derewiaka Dorota, Obiedziński Mieczysław, Chrobak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 68-73
8
Kowalska Jolanta, Bzducha Anna, Derewiaka Dorota, Kopańska Katarzyna, Nitek Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 74-79
9
Wroniak Małgorzata, Łubian Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 80-89
10
Żbikowska Anna, Rutkowska Jarosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 90-95
11
Ratusz Katarzyna, Wirkowska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 96-102
12
Anioła Jacek, Piotrowska Elżbieta, Walczak Katarzyna, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 103-110
13
Fortuna Teresa, Przetaczek Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 111-123
14
Krzyczkowska Jolanta, Stolarzewicz Izabela, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 124-130
15
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Skrzypacz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 131-140
16
Krawczyk Przemysław, Ceglińska Alicja, Izdebska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 141-151
17
Gondek Ewa, Marzec Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 152-160
18
Marzec Agata, Jakubczyk Ewa, Cacak-Pietrzak Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 161-167
19
Mojska Hanna, Gielecińska Iwona, Szponar Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 168-172
20
Gondek Ewa, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 173-180
21
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 181-189
22
Janowicz Monika, Domian Ewa, Lenart Andrzej, Pomarańska-Łazuka Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 190-198
23
Jakubczyk Ewa, Wnorowska Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 199-206
24
Lentas Karolina, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 207-215
25
Piotrowski Dariusz, Biront Joanna, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 216-226
26
Nowak Dorota, Kidoń Marcin, Syta Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 227-235
27
Nowak Dorota, Syta Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 236-242
28
Skąpska Sylwia, Owczarek Ludmiła, Jasińska Urszula, Hałasińska Aurelia, Danielczuk Joanna, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 243-250
29
Biegańska-Marecik Róża, Walkowiak-Tomczak Dorota, Radziejewska-Kubzdela Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 251-260
30
Radziejewska-Kubzdela Elżbieta, Walkowiaktomczak Dorota, Biegańska-Marecik Róża
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 261-268
31
Szterk Arkadiusz, Sosińska Ewa, Obiedziński Mieczysław W., Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 269-274
32
Szterk Arkadiusz, Szterk Piotr, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 275-282
33
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław, Albin Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 283-289
34
Wołosiak Rafał, Mazurkiewicz Marta, Drużyńska Beata, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 290-297