Wszystkie wyniki spośród 34 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59) posortowane wg spisu treści
1
|
Nowak Adriana, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 9-25
|
2
|
Jaworska Danuta, Hejduk Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 26-34
|
3
|
Worobiej Elwira, Wujkowska Aneta, Drużyńska Beata, Wołosiak Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 35-42
|
4
|
Przybylski Wiesław, Jaworska Danuta, Czarniecka-Skubina Ewa, Kajak-Siemaszko Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 43-51
|
5
|
Dadasiewicz Krzysztof, Pisula Andrzej, Słowiński Mirosław, Noga Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 52-60
|
6
|
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława, Dolata Włodzimierz, Piątek Michał, Michalski Krystian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 61-67
|
7
|
Derewiaka Dorota, Obiedziński Mieczysław, Chrobak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 68-73
|
8
|
Kowalska Jolanta, Bzducha Anna, Derewiaka Dorota, Kopańska Katarzyna, Nitek Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 74-79
|
9
|
Wroniak Małgorzata, Łubian Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 80-89
|
10
|
Żbikowska Anna, Rutkowska Jarosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 90-95
|
11
|
Ratusz Katarzyna, Wirkowska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 96-102
|
12
|
Anioła Jacek, Piotrowska Elżbieta, Walczak Katarzyna, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 103-110
|
13
|
Fortuna Teresa, Przetaczek Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 111-123
|
14
|
Krzyczkowska Jolanta, Stolarzewicz Izabela, Białecka-Florjańczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 124-130
|
15
|
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Skrzypacz Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 131-140
|
16
|
Krawczyk Przemysław, Ceglińska Alicja, Izdebska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 141-151
|
17
|
Gondek Ewa, Marzec Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 152-160
|
18
|
Marzec Agata, Jakubczyk Ewa, Cacak-Pietrzak Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 161-167
|
19
|
Mojska Hanna, Gielecińska Iwona, Szponar Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 168-172
|
20
|
Gondek Ewa, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 173-180
|
21
|
Kowalska Hanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 181-189
|
22
|
Janowicz Monika, Domian Ewa, Lenart Andrzej, Pomarańska-Łazuka Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 190-198
|
23
|
Jakubczyk Ewa, Wnorowska Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 199-206
|
24
|
Lentas Karolina, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 207-215
|
25
|
Piotrowski Dariusz, Biront Joanna, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 216-226
|
26
|
Nowak Dorota, Kidoń Marcin, Syta Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 227-235
|
27
|
Nowak Dorota, Syta Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 236-242
|
28
|
Skąpska Sylwia, Owczarek Ludmiła, Jasińska Urszula, Hałasińska Aurelia, Danielczuk Joanna, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 243-250
|
29
|
Biegańska-Marecik Róża, Walkowiak-Tomczak Dorota, Radziejewska-Kubzdela Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 251-260
|
30
|
Radziejewska-Kubzdela Elżbieta, Walkowiaktomczak Dorota, Biegańska-Marecik Róża
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 261-268
|
31
|
Szterk Arkadiusz, Sosińska Ewa, Obiedziński Mieczysław W., Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 269-274
|
32
|
Szterk Arkadiusz, Szterk Piotr, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 275-282
|
33
|
Ciecierska Marta, Obiedziński Mieczysław, Albin Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 283-289
|
34
|
Wołosiak Rafał, Mazurkiewicz Marta, Drużyńska Beata, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2008, R. 15, nr 4 (59), s. 290-297
|