BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34) posortowane wg spisu treści
1
Gałek Arkadiusz, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 5-17
2
Szymkiewicz Agata, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 14-24
3
Gustaw Waldemar, Achremowicz Bohdan, Mazurkiewicz Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 25-38
4
Szymański Lesław, Witkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 39-47
5
Gąsiorek Elżbieta, Leśniak Władysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 48-58
6
Szmańko Tadeusz, Dorobisz Arkadiusz, Szczepański Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 59-71
7
Tyburcy Andrzej, Ćwiek Jakub, Adamczak Lech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 72-80
8
Rutkowska Jarosława, Neryng Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 81-90
9
Gołubowska Grażyna, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 91-98
10
Błażewicz Józef, Liszewski Marek, Pląskowska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 99-109
11
Wójcik-Stopczyńska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 1 (34), s. 110-119