Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41) posortowane wg spisu treści
1
|
Dembczyński Radosław, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 5-17
|
2
|
Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 18-29
|
3
|
Kostyra Eliza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 30-43
|
4
|
Marzec Agata, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 44-56
|
5
|
Piecyk Małgorzata, Klepacka Mirosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 57-68
|
6
|
Drużyńska Beata, Klepacka Mirosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 69-78
|
7
|
Tur Wioletta, Szczepanik Ewa, Krzyżaniak Wojciech, Białas Wojciech, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 79-94
|
8
|
Plaskota Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 95-106
|
9
|
Mika Magdalena, Wikiera Agnieszka, Żyła Krzysztof, Perek Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 107-116
|
10
|
Perucka Irena, Materska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 117-124
|
11
|
Trafiałek Joanna, Kołożyn-Krajewska Danuta, Fronc Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 126-136
|