BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41) posortowane wg spisu treści
1
Dembczyński Radosław, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 5-17
2
Myszka Kamila, Czaczyk Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 18-29
3
Kostyra Eliza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 30-43
4
Marzec Agata, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 44-56
5
Piecyk Małgorzata, Klepacka Mirosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 57-68
6
Drużyńska Beata, Klepacka Mirosława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 69-78
7
Tur Wioletta, Szczepanik Ewa, Krzyżaniak Wojciech, Białas Wojciech, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 79-94
8
Plaskota Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 95-106
9
Mika Magdalena, Wikiera Agnieszka, Żyła Krzysztof, Perek Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 107-116
10
Perucka Irena, Materska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 117-124
11
Trafiałek Joanna, Kołożyn-Krajewska Danuta, Fronc Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), s. 126-136