BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35) posortowane wg spisu treści
1
Sip Anna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 5-16
2
Janas Piotr, Fiedurek Jan, Targoński Zdzisław, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 17-26
3
Gambuś Halina, Gumul Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 27-41
4
Wołoch Renata, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 42-49
5
Ceglińska Alicja, Haber Tadeusz, Szajewska Anna, Boniecka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 51-56
6
Szmańko Tadeusz, Wasilewska Beata, Dzieszuk Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 57-70
7
Niedziołka Roman, Pieniak-Lendzion Krystyna, Szeliga Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 71-76
8
Jarosławska Aneta, Sokół-Łętowska Anna, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 77-86
9
Kita Agnieszka, Aniołowski Karol, Włodarczyk Ewelina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 87-96
10
Śmiechowska Maria, Przybyłowski Piotr, Dmowski Przemysław, Newerli-Guz Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 97-105
11
Dłużewska Elżbieta, Krygier Krzysztof, Leszczyński Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 106-117
12
Galiński Grzegorz, Jeżewska Maria, Przygodzki Ryszard, Remiszewski Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 118-124
13
Dziki Dariusz, Laskowski Janusz, Ziegler Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), s. 125-134