BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Arciszewska Aneta, Cegiełka Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 9-18
2
Fabisiak Anna, Witrowa-Rajchert Dorota, Głuszko Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 19-27
3
Gałązka Ilona, Klewicki Robert, Śliżewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 28-37
4
Jarosławska Aneta, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 38-48
5
Jurek Katarzyna, Petrów Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 49-60
6
Kalisz Stanisław, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 61-67
7
Kopera Magdalena, Mitek Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 68-75
8
Kowalik Jarosław, Tarczyńska Anna S., Ziajka Stefan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 76-85
9
Kowalska Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 86-97
10
Krupa Urszula, Soral-Śmietana Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 98-111
11
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 112-121
12
Michalczyk Magdalena, Leszczyńska-Fik Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 122-128
13
Mikulajová Anna, Takácsova Mária, Németh Kitti, Rašová Natália, Vojteková Silvia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 129-133
14
Németh Kitti, Takácsova Mária, Piskuła Mariusz K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 134-138
15
Paulo Agnieszka, Cierach Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 139-146
16
Sołowiej Bartosz, Pielecki Jacek, Szwajgier Dominik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 147-158
17
Ścibisz Iwona, Mitek Marta, Malewska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 159-166
18
Tarczyńska Anna, Ziajka Stefan, Kowalik Jarosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 167-178
19
Wachowicz Ingrid, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 179-189
20
Wilczewska Joanna, Kłobukowski Jan, Szpendowski Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 190-198
21
Wołosiak Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 199-206
22
Żbikowska Anna, Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 2 (35), Supl., s. 207-216